Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » MBM fietsen. Voordelige Italiaanse designfietsen.

MBM fietsen. Voordelige Italiaanse designfietsen.

MBM is een Italiaans merk fietsen dat bijzonder hippe fietsen op de markt brengt. Italië is een land dat bekend staat om zijn mooie designproducten. Dat gaat zeker ook op voor MBM fietsen.


MBM fietsen worden in Italië ontworpen, samengesteld en gebouwd. Daarbij worden alleen onderdelen van topfabrikanten gebruikt.

MBM fietsen zijn duidelijk anders dan andere fietsen die we in Nederland zien rondrijden. Dit dankzij het kenmerkende Italiaanse design. Iedere MBM fiets is prachtig om te zien. En ook de afwerking van deze fietsen is geweldig.

Aanbiedingen van MBM fietsen

MBM fietsen zijn in Nederland te koop via diverse online fietsenwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van MBM fietsen bij de onderstaande online winkels voor het aanbod.


Deze winkels leveren MBM fietsen tegen een heel lage prijs en hebben een mooie collectie van deze Italiaanse fietsen.

Cilci MBM zoals de fabriek officieel heet is gevestigd in Cesena, een stad in de Italiaanse regio Emilia-Romagna, gelegen aan de Adriatische Zee. Een behoorlijk heuvelachtige streek. Met dat in het achterhoofd is het niet vreemd dat MBM fietsen licht en sportief zijn. Fietsen in vele stijlen

Het aanbod aan MBM fietsen is heel divers. Je hebt bijvoorbeeld de MBM Boulevard, een klassieke maar daarmee ook weer hippe damesfiets met een Hollands aandoend retro uiterlijk. Deze damesfiets is dan ook erg populair in Nederland. Maar je hebt ook de MBM Honolulu, een design fiets waar niets klassieks aan is. Een fiets met een zeer modern design. Ook deze trendy MBM fiets is in ons land populair.


MBM Honolulu

Ook de MBM Maui is een opvallende designfiets van dit Italiaanse fietsmerk. Met zijn ronde vormen is dit een unieke cruiser, die bovendien comfortabel rijdt. Deze hippe cruiser is tevens een praktische stadsfiets met zijn voordrager en achterdrager. Je kan deze designfiets zien als de stadsfiets-versie van de Honolulu.MBM Maui


MBM sportfietsen

Bij de sportfietsen is de MBM Life het vermelden waard. Dat is een crosshybride, een racefiets die zowel op de weg als op onverharde paden zijn mannetje staat.


MBM Life


De MBM Fat is een fatbike die zijn naam verdiend. Het is een "vette" mountainbike. Deze MBM fatbike is er in versies voor volwassenen en kinderen. Dit is één van de meest coole fietsen die er in Nederland te koop is.


MBM Fatbike heren

MBM kinderfietsen

Ook voor kinderen biedt dit fietsmerk een breed assortiment fietsen, in vele stijlen. Er zijn MBM kinderfietsen geïnspireerd op racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen. De lieve zoete Candy, de stoere Boost, de snelle District, de offroad Instinct, de coole Rockstar en nog veel meer leuke jongensfietsen en meisjesfietsen.


MBM Instinct


MBM fietsen zijn bijzonder mooie Italiaanse designfietsen die maar weinig geld hoeven te kosten.

Kijk boven bij de aanbiedingen van MBM fietsen voor de prijzen en modellen.
-->