Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » MBM fietsen. Voordelige Italiaanse designfietsen.

MBM fietsen. Voordelige Italiaanse designfietsen.

MBM is een Italiaans merk fietsen dat bijzonder hippe fietsen op de markt brengt. Italië is een land dat bekend staat om zijn mooie designproducten. Dat gaat zeker ook op voor MBM fietsen.


MBM fietsen worden in Italië ontworpen, samengesteld en gebouwd. Daarbij worden alleen onderdelen van topfabrikanten gebruikt.


MBM fietsen zijn duidelijk anders dan andere fietsen die we in Nederland zien rondrijden. Dit dankzij het kenmerkende Italiaanse design. Iedere MBM fiets is prachtig om te zien. En ook de afwerking van deze fietsen is geweldig.

MBM fietsen zijn in Nederland te koop via diverse online fietsenwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van MBM fietsen voor het aanbod.


Cilci MBM zoals de fabriek officieel heet is gevestigd in Cesena, een stad in de Italiaanse regio Emilia-Romagna, gelegen aan de Adriatische Zee. Een behoorlijk heuvelachtige streek, dus MBM fietsen zijn licht en sportief. Sommige fietsen zijn vrij conventioneel, zoals de MBM Boulevard, een trekkingfiets die ook heel geschikt is als stadsfiets. Maar MBM maakt ook heel opmerkelijk vormgegeven fietsen zoals de MBM Feeling, de MBM Vision cruser en de MBM F**K-U crossfiets.

MBM fietsen zijn bijzonder mooie Italiaanse designfietsen die maar weinig geld hoeven te kosten. Kijk boven bij de aanbiedingen van MBM fietsen voor de prijzen en modellen.
-->