Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Umit fietsen

Goedkope fietsen: Umit fietsen

Veel fietsen die we in Nederland gebruiken komen uit ons eigen land, maar Umit fietsen komen uit een heel ander land: Turkije. Maar de kwaliteit van Umit fietsen doen niet onder voor die van de goedkope Nederlandse merken.


Umit maakt zowel kinderfietsen als fietsen voor volwassenen. Ook goedkope ATB's zijn in het assortiment Umit fietsen te vinden.

Niet alle Umit fietsen zijn makkelijk in Nederland te vinden, maar diverse grote online fietsenwinkels verkopen goedkoop de fietsen van dit merk. Kijk bij de aanbiedingen van Umit fietsen voor de modellen en prijzen bij de Nederlandse winkels.

Ümit Bisiklet is in 1983 opgericht. Hun fietsen zijn steeds vaker in het buitenland te vinden. Ze verkopen deze fietsen onder de naam Umit, maar veel kinderfietsen worden ook onder licentie geproduceerd. Zo maakt Umit ook Hello Kitty fietsen en fietsen onder de labels Monster High, Ben 10, Ninja Turtles, Princess en Transformers.

Mountainbikes en andere fietsen

Populaire Umit fietsen zijn de Umit Kronos, Faster, Blackmount en Camaro (allen mountainbikes),  de Umit Superbomber en Albatros (beide jongensfietsen), de Umit Power (BMX) en de Umit Dreamer (stadsfiets). Ook hebben ze een populaire vouwfiets in hun collectie.
-->