Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Umit fietsen

Goedkope fietsen: Umit fietsen

Aanbiedingen van Umit fietsen en informatie over de goedkope fietsen die Umit maakt.

Umit fietsen

Veel fietsen die we in Nederland gebruiken komen uit ons eigen land, maar Umit fietsen komen uit een heel ander land: Turkije. Maar de kwaliteit van Umit fietsen doen niet onder voor die van de goedkope Nederlandse merken.

Umit maakt zowel kinderfietsen als fietsen voor volwassenen. Ook goedkope ATB's zijn in het assortiment Umit fietsen te vinden.

Hier koop je goedkoop een Umit fiets

Niet alle Umit fietsen zijn makkelijk in Nederland te vinden, maar diverse grote online fietsenwinkels verkopen goedkoop de fietsen van dit merk. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Umit fietsen voor de modellen en prijzen bij de Nederlandse winkels.

Umit Velo City. Stadsfiets met 21 versnellingen

Een opmerkelijke Umit fiets is de Umit Velo City. Die hier boven bij Fietsen4All te vinden is.

Zoals de naam al aangeeft wordt deze Umit fiets als een stadsfiets verkocht. Maar het is dan wel een stadsfiets met wel 21 versnellingen. Een andere fabrikant zal zo'n lichte sportieve fiets als hybride in hun folder zetten. 

Umit stadsfiets 21 versnellingen

Umit stadsfiets 21 versnellingen


Ook opmerkelijk is de zeer lage prijs, zelfs voor een stadsfiets is de Umit City's bijzonder goedkoop. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen.

Umit Ventura. Stadfiets, geschikt voor lange afstanden

Een andere Umit fiets die het vermelden waard is, is de Umit Ventura. Ook deze fiets beschikt over 21 versnellingen. Maar de Umit Ventura (verkrijgbaar in versies voor dames en heren) is meer gericht op lange fietstochten. 

Met een comfortabel verende voorvork, schijfremmen en een licht maar sterk aluminium frame is dit veel meer een hybride fiets dan een stadsfiets. Een ideale fiets voor wie langere afstanden naar school of werk moet fietsen, maar toch heel betaalbaar.


Umit fietsen
Umit Ventura

Andere Umit stadsfietsen

En zo heeft Umit nog meer stadsfietsen. Hier een kort overzicht:

Umit Valencia
De Umit Valencia is een echte Umit damesfiets om te zien. Je koopt deze Umit fiets in de pastelkleur roze of lichtblauw en een fietstasje voorop.

Umit Alanya
Andere Umit damesfiets. Met een sterk stalen frame, maar toch een elegant design.

Umit Safiro
Wederom een Umit fiets voor dames. De Umit Safiro dames fiets heeft een frame met wat rechtere en strakkere vormen.

Umit Montana
Deze Umit fiets is een sportieve Umit herenfiets. 21 versnellingen, licht frame, mechanische schijfremmen. 

Umit Rero Hizmet
Ook dit is een echte herenfiets maar deze Umit herenfiets is zoals de naam al aangeeft veel klassieker van vorm. 

Kijk bij de bovenstaande Umit aanbiedingen voor de actuele prijs (mits deze Umit stadsfietsen momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn).


Altec is het zustermerk van Umit. Je komt Umit fietsen daarom ook wel onder de naam Altec tegen. Kijk hier voor Altec fiets aanbiedingen.

Ventura mountainbike

Van de Ventura fietsen komen we de Ventura mountainbikes in Nederland het meest tegen.

Umit 4 Motion

Vooral de Umit 4 Motion MTB is populair. De Umit 4 Motion is een goedkope mountainbike die in diverse versies te koop is. In 26 inch, 27,5 inch en 29 inch. Met schijfremmen of V-brakes, in vele kleuren, maar altijd met een licht aluminium frame, 21 versnellingen, een verende voorvork en een mooi design.

Umit Mirage

Een andere in Nederland populaire MTB is de Umit Mirage mountainbike. Een andere goedkope MTB die vergelijkbaar is met de 4 Motion mountainbike.


Umit mountainbike
Umit Mirage mountainbike


Meer Umit mountainbikes

Andere Umit mountainbikes zijn de Umit Accrue, de Umit Camaro, de Umit Motion, de Umit Arcus, de Umit Colorado en de Umit Faster waarvan de serie ook diverse specifieke MTB fietsen voor dames bevat.

Ook full suspension MTB fietsen vind je in het aanbod van deze fabrikant. Met de Umit Albatros, de Umit Blackrider en de Umit Blackmount.

Al deze mountainbikes zijn echter veel moeilijker verkrijgbaar in Nederland.


Umit trekking fiets / hybride fiets

In de klasse tussen de stadfietsen en de sportfietsen vinden we de toerfietsen, oftwel de hybride fietsen. Hoewel de stadsfiets die Umit maakt ook zeer geschikt voor lange afstanden zijn hun trekking fietsen de echte kilometer vreters.

Umit Magnetic

De Umit Magnetic trekking fiets is zo'n kilometer vreter, die is uitgerust met een licht aluminium frame, met 21 versnellingen en mechanische schijfremmen. Er is ook een dames model van de Umit Magnetic.

Een andere Umit trekking fiets is de Umit Quebec 2D die eveneens als damesfiets en herenfiets te koop is.

Andere Umit fietsen


Verder maakt Umit vouwfietsen (bijvoorbeeld de Umit Trenty One, de Umit Transformers, de Umit Cunda en de Umit Folding serie.

Ook is er een groot aanbod aan Umit kinderfietsen, die net zoals iedere Umit fiets goedkope fietsen zijn.

Over Umet fietsen

Ümit Bisiklet is in 1983 opgericht. Hun fietsen zijn steeds vaker in het buitenland te vinden. Ze verkopen deze fietsen onder de naam Umit, maar veel kinderfietsen worden ook onder licentie geproduceerd. 

Zo maakt Umit ook Hello Kitty fietsen en fietsen onder de labels Monster High, Ben 10, Ninja Turtles, Princess en Transformers.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier kijken we naar de fietsen van het goedkope Turkse fietsmerk Umit. Deze goedkope Umit fietsen zijn in Nederland beperkt verkrijgbaar. Kijk bij de Umit fiets aanbiedingen wat er goedkoop aan Umit fietsen te koop is. Bijvoorbeeld een goedkope MTB van Umit

Foto's: Umit Bisklet

-->