Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Dahon vouwfietsen, hier vind je ze allemaal goedkoop online

Dahon vouwfietsen, hier vind je ze allemaal goedkoop online

Dahon is de grootste fabrikant van vouwfietsen ter wereld. Niet minder dan twee van de drie verkochte vouwfietsen is een Dahon.


Met zulke cijfers is het duidelijk dat we hier te maken hebben met een fabrikant van kwalitatief uitstekende vouwfietsen.

Dahon is een Amerikaans fietsenmerk met zijn hoofdkantoor in Los Angeles, maar Dahon bezit ook fietsfabrieken in Taiwan, Macao, China en Tsjechië. Dahon verkoopt de fietsen onder eigen naam, maar ook onder merkennamen als Ridgeback, Yah Bicycles en Novarra.

Hier koop je goedkoop Dahon fietsen

Kijk bij onderstaande winkels voor een overzicht van de Dahon vouwfietsen, hun specificaties en hun prijzen.

Deze online winkels bieden online het beste assortiment Dahon vouwfietsen tegen de laagste prijs aan. Vaak met zeer hoge online kortingen.

Veel vouwfietsen

Dahon heeft zo'n 35 verschillende vouwfietsen in het assortiment. De wielgrootte varieert van 16 tot 26 inch, en er wordt gebruik gemaakt van aluminium of stalen frames. Dahon heeft een patent op de techniek waarbij een vouwfiets uit één stuk dusdanig kan worden ingeklapt dat de hendel binnenin het ingeklapte frame verdwijnt.

Populaire modellen die Dahon levert zijn de Curl, Jifo, Mu, Vibe, Ciao, Briza en Espresso. De meeste Dahon vouwfietsen beschikken over handremmen en versnellingen, waarbij het aantal varieert van 3 tot meer dan 20. Er zijn echter ook vouwfietsen (zoals de Dahon MU Uno) zonder versnellingen en met terugtraprem. Dahon vouwfietsen zijn er in de maten 16 inch, 20 inch, 24 inch en 26 inch.

Elektrische vouwfiets

Ook elektrisch rijden kan met een Dahon vouwfiets, want er zijn ook elektrische vouwfietsen van Dahon. Zo fiets je (denk je) altijd met de wind in de rug. Een elektrische vouwfiets is makkelijk mee te nemen op vakantie, in de auto en in het openbaar vervoer. Een elektrische vouwfiets is ideaal voor zowel forenzen, studenten en vakantiegangers. 

Met zijn geweldig grote assortiment heeft Dahon voor iedereen wel een geschikte vouwfiets. Kijk bij de bovengenoemde winkels voor deze fietsen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle tips vouwfietsen

Onderwerpen:
Het Amerikaanse Dahon is marktleider in vouwfietsen (plooifietsen). Er is veel keuze uit Dahon fietsen, ook voor wat betreft elektrische vouwfietsen, en iedere Dahon vouwfiets is van hoge kwaliteit. De Dahon vouwfiets staat bekend als de beste vouwfiets. Aanbiedingen van alle goede vouwfietsen van Dahon vind je hier boven.
-->