Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Aanbiedingen vouwfietsen

Aanbiedingen vouwfietsen


De vouwfiets is een reuze handig fietsje voor forenzen die een behoorlijk stuk van hun route niet met het openbaar vervoer of met de auto kunnen afleggen, maar bijvoorbeeld ook voor vakantiegangers en recreanten die geen ruimte hebben voor een normale fiets in de auto. Daarom kijken we hier naar aanbiedingen van vouwfietsen bij de beste aanbieders van vouwfietsjes.


De onderstaande winkels bieden allemaal online een heel mooi en vaak groot aanbod aan vouwfietsen aan. Deze online winkels hanteren bovendien lage prijzen en andere goede service zoals gratis thuisbezorging.

Koop hier online goedkoop vouwfietsenOp stations, bij bedrijventerreinen, op de camping, op recreatieterreinen, je ziet steeds vaker een vouwfiets rijden. Het aanbod aan vouwfietsen is de laatste tijd dan ook sterk gestegen. Dit omdat de vouwfietsen niet alleen steeds beter, maar ook steeds goedkoper worden. En daarmee steeds interessanter voor een groeiende groep mensen. Bovendien komen er steeds meer merken met goede vouwfietsen.

Elektrische vouwfietsen

Moet je wat meer kilometers maken op je vouwfiets? Dan zijn elektrische vouwfietsen heel interessant. De elektrische vouwfiets is de e-bike versie van de vouwfiets. Ze zijn natuurlijk wat duurder, maar ze fietsen veel makkelijker. Ideaal om mee te nemen op vakantie. Met een elektrische vouwfiets kun je een leuk fietstochtje maken maar ze nemen maar weinig ruimte in de auto of caravan in. Kijk bij de aanbiedingen van elektrische vouwfietsen wat ze kosten.

Beste vouwfietsen, de merken

Wat zijn de beste vouwfietsen? Één merk steekt er bij de vouwfietsen bovenuit en dat is het Amerikaanse Dahon. Deze specialist in vouwfietsen is de overduidelijke marktleider. Kijk hier voor aanbiedingen Dahon vouwfietsen.

Maar er zijn natuurlijk ook andere merken die vouwfietsen maken. In Nederland komen we vooral de vouwfietsen van Aurelia, Popal, Troy en Stokvis tegen. Deze fietsen zijn goedkoper dan de Dahon vouwfietsen, maar halen niet de hoge kwaliteit van de fietsen van de marktleider.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van vouwfietsen wat deze praktische opvouwbare fietsen bij de beste en goedkoopste aanbieders kosten.

Zie ook: Alle tips vouwfietsen

-->