Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Victoria fietsen aanbiedingen

Victoria fietsen aanbiedingen

Een overzicht van alle Victoria fietsen (waaronder de Victoria e-bikes) met aanbiedingen van al deze Victoria fietsen.

Victoria fietsen

De kans is groot dat je nog nooit van Victoria fietsen gehoord hebt. Dit fietsmerk uit Duitsland is namelijk in Nederland geen bekend merk. Toch zijn Victoria fietsen heel interessant en kom je deze fietsen in Nederland steeds vaker tegen. Victoria fietsen zijn heel goede maar ook heel betaalbare fietsen. En Victoria biedt tegenwoordig ook in Nederland een heel groot en breed assortiment fietsen aan.

Victoria maakt en verkoopt vooral heel veel elektrische fietsen. Maar naast de Victoria e-bikes zijn er ook heel veel andere Victoria fietsen te koop, zoals stadsfietsen (urban bikes), toerfietsen (trekking bikes), transportfietsen en kinderfietsen.

Hieronder vind je een overzicht met enkele goede Victoria fietsen en we hebben de aanbiedingen van Victoria fietsen in Nederland voor je. Met dat laatste beginnen we!

Victoria stadsfietsen

Victoria Urban

Laten we beginnen met de standaard stadsfiets. Victoria biedt deze onder de naam Victoria Urban aan. Hun stadsfiets beschikt over een Shimano versnellingsnaaf met 8 versnellingen. De fiets, met open kettingkast, heeft een zeer modern uiterlijk, met een heel andere uitstraling dan de klassieke en retro modellen die we zo nog gaan tegenkomen.

Victoria Urban stadsfiets

Victoria Urban stadsfiets


De Urban is er zowel als "gewone" fiets als elektrische fiets (de Victoria eUrban). Beide zijn voordelig geprijsd. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Victoria fietsen om zowel de Victoria Urban stadsfiets als de Victoria eUrban e-bike goedkoop online in Nederland te kopen.

Victoria Classic

Een andere Victoria stadsfiets is de Classic. Deze Victoria fiets oogt minder klassiek dan je gezien zijn naam zou verwachten. Bij Nederlandse fietsmerken is de Classic meestal een opoe fiets, maar de Victoria Classic oogt als een moderne stadsfiets en presteert ook als dusdanig.

Victoria Classic stadsfiets

Victoria Classic stadsfiets


Met zijn verende vork en goed verend fietszadel rijdt deze Classic heel comfortabel. De fiets is veilig en uitsluitend voorzien van onderdelen van goede kwaliteit van bekende fabrikanten zoals Shimano, Promax, Selle Royal en Axa. De Victoria Classic is te koop in versies met 3 en 7 versnellingen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Victoria fietsen voor alle details en prijzen. Je vindt daar naast de bovenstaande Victoria Classic ook de Victoria eClassic, de e-bike versie van deze Victoria fiets.

Victoria Retro

De Victoria Retro verdient zijn naam want deze fiets heeft een meer klassiek en retro uiterlijk dan de Victoria Classic. De Retro koop je met of zonder voordrager. De sierlijk gebogen vorm van de bovenstaande Victoria stadsfietsen kom je ook bij de Retro tegen, maar dit frame beschikt over twee gebogen stangen.

Victoria Retro transportfiets

Victoria Retro fiets met voordrager


In tegenstelling tot bij de Victoria Classic is deze retro Victoria fiets niet geveerd wat beter bij een retro model past. Wel kun je kiezen tussen 3 of 7 versnellingen.

Ook is er van de Victoria Retro geen e-bike versie.

Victoria toerfietsen

Heel ruim is de keuze uit toerfietsen in de Victoria Trekking serie. Ook deze Victoria fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, maar ze lenen zich bovendien beter voor recreatieve toepassingen zoals lange fietstochten en woon-werk verkeer, of woon-school verkeer, over langere afstanden.

Victoria Trekking fiets

Victoria Trekking fiets


Deze Victoria trekkingfiets is in vele varianten te koop. Met fietsketting of riemaandrijving, met derailleur of naafversnelling. met 7, 8, 24 of 30 versnellingen, met en zonder terugtraprem, met schijfrem, velgrem, hydraulische rem en met meer keuzemogelijkheden. 

Bij de aanbiedingen van Victoria fietsen hierboven vind je altijd een geschikte Victoria Trekking fiets.

Je vindt daar ook de elektrische versie van deze trekking fiets, de Victoria eTrekking die is voorzien van een Bosch middenmotor.

Victoria e-bikes

Het aanbod aan Victoria elektrische fietsen is nog veel groter dan dat aan niet gemotoriseerde fietsen. Hierboven noemde we al kort enkele van deze Victoria e-bikes. Hieronder wat meer informatie.

Victoria elektrische toerfietsen

Vooral het aanbod aan Victoria e-trekking fietsen is enorm. Deze Victoria e-bikes zijn altijd voorzien van een Bosch middenmotor omdat dit type motor weliswaar duurder is maar een veel betere rij-ervaring geeft. En comfort is bij een trekking fiets erg belangrijk. Daarop rij je immer voor je plezier en met een trekking fiets leg je over het algemeen veel kilometers af.

Niet alleen de Victoria Trekking serie is in een e-bike versie te krijgen. Er is ook de Victoria eTouring serie. Deze Victoria e-bikes gebruiken geen Bosch middenmotor maar een Shimano Steps middenmotor. 

De Victoria eTouring oogt als een sportieve city cruiser. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle prijzen van de verschillende varianten van deze Victoria e-bike.

Victoria eTouring e bike

Victoria eTouring e bike


Nog sportiever is de Victoria eAdventure serie. Deze e-bikes bevinden zich in het gebied tussen een heel sportieve toerfiets en een elektrische mountainbike. Met offroad banden, een hoog koppel en een keuze tussen een Bosch of een Shimano middenmotor.

De top van de Victoria e-bike series is de Victoria eAdventure. Deze Victoria elektrische fiets is een premium e-bike met Bosch Performance motor en een ge├»ntegreerde Bosch PowerTube accu. 

Deze serie Victoria fietsen bestaat zeker niet uit goedkope e-bikes, maar wel uit top e-bikes die zijn samengesteld uit onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Victoria elektrische stadsfietsen

Ook de Victoria Urban fietsen zijn als Victoria e-bike te koop. Ze dragen dan de naam Victoria eUrban . 

Een stadsfiets kun je de Victoria eUrban eigenlijk niet noemen, want deze elektrische fietsen zijn ook zeer geschikt voor lange fietstochten.  De Victoria eUrban is wel een superdegelijke krachtpatser. 

Evenals de gewone Urban kan deze elektrische fiets wel 170 kilo dragen.

Victoria elektrische vouwfietsen

En dan zijn er nog de Victoria eFolding elektrische vouwfietsen. Zo'n elektrische vouwfiets is ideaal voor forenzen, voor op vakantie en voor wie op een paar kilometer van zijn bestemming moet parkeren. 

De Victoria eFolding elektrische vouwfiets is compact op te vouwen en zodoende makkelijk mee te nemen in trein, bus of auto.

Victoria eFolding elektrische vouwfiets

Victoria eFolding elektrische vouwfiets


De Victoria eFolding elektrische vouwfiets is makkelijk en comfortabel voor een vouwfiets. Alle Victoria elektrische vouwefietsen beschikken over een Bosch middenmotor. Kijk voor de actuele lage prijzen bij de aanbiedingen van Victoria fietsen bovenaan.

Victoria kinderfietsen

Ook de kinderen worden bij dit fietsmerk uit Duitsland niet vergeten. Naast fietsen voor volwassenen maakt Victoria ook jongensfietsen en meisjesfietsen. 

Ook de Victoria kinderfietsen zijn hoog van kwaliteit en erg veilig want in Duitsland worden er hoge eisen aan de veiligheid van kinderfietsen gesteld.

Alle Victoria kinderfietsen zijn voorzien van goede verlichting met naafdynamo, spatborden en een bagagedrager.

Victoria Pro jongensfiets

Victoria Pro jongensfiets


De serie meisjesfietsen heeft heel toepasselijk de naam Victoria Girly gekregen. Voor de jongens is er de Victoria Pro serie jongensfietsen. 

Kijk voor alle prijzen en mogelijkheden bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Victoria fietsen.Onderwerp:
Informatie over Victoria fietsen, een overzicht van het aanbod van deze fietsfabrikant uit Duitsland en aanbiedingen Victoria fietsen bij de beste winkels in Nederland waar je een Victoria e-bike of andere Victoria fiets goedkoop (vaak met hoge korting) kunt kopen.
-->