Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Beste vouwfietsen

Beste vouwfietsen

beste vouwfietsen


De vouwfiets staat meer dan ooit in de belangstelling. De vouwfiets (plooifiets) is een bijzonder handig vervoersmiddel voor forenzen om de laatste kilometers van station of parkeerplaats naar werk, school en huis te overbruggen. En ook op vakantie is een vouwfiets erg handig. Je neemt hem makkelijk mee in openbaar vervoer en kofferbak en ook de opslag kost maar weinig ruimte. Je hebt tegenwoordig ook elektrische vouwfietsen. Hier de beste vouwfietsen (plooifietsen) van dit moment.


Wij kijken hier onder naar de beste vouwfietsen van de beste fabrikanten. Kijk bij de aanbiedingen van vouwfietsen voor aanbiedingen van vouwfietsen bij de beste winkels. Een aanrader als je een vouwfiets wilt kopen.

Dahon vouwfietsen

Dahon vouwfietsen worden al sinds mensenheugenis als de beste vouwfietsen gezien. Dahon is met afstand de martkleider in vouwfietsen, al wordt de concurrentie steeds groter.

Dahon is geen Aziatisch merk zoals veel mensen denken, maar Dahon komt uit Amerika, het bedrijf is in Los Angeles gevestigd. Kijk bij de aanbiedingen van Dahon fietsen voor het grote aanbod aan Dahon vouwfietsen. Ook vouwfietsen van andere merken maken vaak gebruik van Dahon techniek.


Dahon vouwfiets
Dahon vouwfietsDahon vouwfietsen zijn er met wielen van 16 inch tot 26 inch. Het aanbod omvat zowel elektrische als niet elektrische vouwfietsen.

Wheelerz vouwfietsen

In tegenstelling tot Dahon is Wheelerz geen specialist in vouwfietsen, maar Wheelerz is wel een fietsenmerk met veel vouwfietsen in de collectie. De prijs van Wheelerz vouwfietsen ligt een stuk lager dan die van Dahon vouwfietsen, waardoor Wheelerz vouwfietsen veel beter bereikbaar zijn voor forenzen, scholieren, kampeerders of andere mensen die een vouwfiets voor een paar honderd euro zoeken. Een Wheelerz vouwfiets koop je al ver onder de 300 euro.
Kijk maar bij aanbiedingen van Wheelerz fietsen.


MBM vouwfietsen

Ook het Italiaanse MBM biedt een aantal heel interessante vouwfietsen tegen lage prijzen. In Italiƫ is MBM een groot merk fietsen dat alle soorten fietsen maakt. In Nederland is het aanbod aan MBM fietsen een stuk kleiner, maar de MBM vouwfietsen komen we hier met grote regelmaat tegen.
Aanbiedingen van MBM fietsen


MBM vouwfiets
MBM vouwfiets


Umit vouwfietsen

Ook Umit staat bekend om zijn goedkope maar goede vouwfietsen, zoals de stevige, lichte en goedkope Umit Cunda met zes versnellingen. Dit is een bijzonder populaire vouwfiets bij forenzen gezien zijn lage prijs.
Aanbiedingen Umit fietsen


KS Cycling vouwfietsen

Ook de fietsfabrikant KS Cycling uit Duitsland maakt goede betaalbare vouwfietsen. De KS vouwfietsen maken maar een klein deel uit van het zeer grote aanbod aan KS fietsen, maar ze zijn zeker de moeite waard. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van vouwfietsen voor deze goede en zeer betaalbare vouwfietsen. Of bij de onderstaande KS Cycling aanbiedingen, al gaan de vouwfietsen daar wel kopje onder in het grote aanbod.
Aanbiedingen KS fietsen

Victoria elektrische vouwfiets
Victoria elektrische vouwfiets


Victoria elektrische vouwfietsen

Ook het Duitse fietsenmerk Victoria brengt vouwfietsen uit. Het gaat in het geval van Victoria om elektrische vouwfietsen. Goedkope vouwfietsen zijn de fietsen uit de Victoria eFolding serie niet, maar het gebruik van een elektrische vouwfiets is vooral als je wat langere afstanden op je vouwfiets miet afleggen natuurlijk erg interessant.Bij de bovenstaande aanbiedingen van vouwfietsen vind je nog meer goede vouwfietsen (plooifietsen) tegen de meest interessante prijzen, zoals de vouwfietsen van Freerider, Altec, Pyora, Beixo, Talamex, Dax en andere fabrikanten.


-->