Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » KS Cycling fietsen

KS Cycling fietsen


KS Cycling is een fabrikant van fietsen uit Duitsland die alle soorten fietsen maakt. KS fietsen zien we ook steeds vaker in Nederland.

Het gaat daarbij vooral om sportieve fietsen als mountainbikes, racefietsen, BMX fietsen, fixies en beach cruisers, maar ook stadsfietsen, toerfietsen en kinderfietsen zijn te vinden in de collectie KS Cycling fietsen. Kijk in het overzicht aanbiedingen alle KS fietsen voor alle fietsen van KS Cycling tegen een lage prijs.


KS Cycling fietsen kenmerken zich door een goede prijs kwaliteit verhouding. De prijzen liggen relatief laag en de kwaliteit van al hun fietsen is goed. Als internationaal fietsmerk met een grote afzetmarkt kan KS Cycling efficient produceren en inkopen wat je terug ziet in de prijzen.

Het aanbod aan KS fietsen is heel divers. De Duitse fietsfabrikant maakt coole beachcruisers in Amerikaanse stijl, maar ook Hollandse opoe fietsen. In Nederland zijn het vooral de KS Cycling mountainbike en BMX fietsen die gewild zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat er allemaal aan KS fietsen in Nederland te koop is.
KS fietsen is een label van Schalow & Kroh dat de fietsen sinds kort ook online in Nederland verkoopt. In Duitsland is Schalow & Kroh al sinds het jaar 2000 online actief en een grote naam op fietsgebied. Al hun fietsen worden in Duitsland (Wuppertal) ontworpen en verkocht. Ieder jaar worden er tienduizenden fietsen vandaar over het Europa verkocht.


Foto's: KS Cycling

Onderwerpen:
KS Cycling, KS fietsen, Schalow Kroh fiets.
-->