Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta R5TE beste elektrische fiets 2018

Sparta R5TE beste elektrische fiets 2018


Uit niet minder dan 22 genomineerde e-bikes is de Sparta R5TE door de RAI Vereniging gekozen tot beste elektrische fiets van 2018. Hier informatie over de winnaar van de Fiets Award 2018 bij de elektrische fietsen.

De Sparta R5TE beschikt over een uniek design die de e-bike al de award voor Goed Industrieel Ontertp en de IF Design Award 2018 opleverde. Met bijvoorbeeld een semi-ingebouwde accu in het frame. Een accu die op het eerste gezicht ingebouwd is, maar wel afneembaar is zodat je hem bij ieder stopcontact kunt opladen.

En met een open kettingkast die werkt met een tandriem zodat je toch geen kans loopt olie en smeer aan je kleding te krijgen.Maar de Sparta R5TE is meer dan alleen een mooie e-bike om te zien. Want met alleen een mooi design wordt je niet uitgeroepen tot de beste elektrische fiets van 2018.

De Sparta R5TE is ook een heel comfortabele e-bike. De achterwielmotor geeft een aangenaam duwtje in de rug en is bovendien fluisterstil. Heb je meer power nodig. Dan kun je de gashendel opendraaien. Je hebt vijf versnellingen tot je beschikking voor je ideale traptempo, en ook de extra dikke banden dragen bij aan de zeer comfortabele rij-eigenschappen.

TIP: Kijk bij de beste online fietsenwinkels voor de Sparta R5TE met hoge korting.
-->