Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Personal Bike 2013. Robuuste stoere stadsfiets.

Batavus Personal Bike 2013. Robuuste stoere stadsfiets.

De Batavus Personal Bike 2013 is een opvallende allround fiets die gekenmerkt wordt door een zeer robuust en stoer uiterlijk.


Het persoonlijke van deze Batavus stadsfiets zit hem in een uniek nummer dat groot en opvallend in het frame is gestanst.

De Batavus Personal Bike 2013 is te koop in de kleuren zwartmat en avondgrijs. De fiets heeft een universele instap wat inhoudt dat hij zowel door mannen als vrouwen te gebruiken is. Er is dus geen apart mannen- of vrouwenmodel.  Ook de maat is universeel. Doordat stuur en zadel maximaal verstelbaar zijn kunnen vrouwen en mannen van heel verschillende lengten toch op deze Batavus fiets plaatsnemen.

Je moet wel van een terugtraprem houden, want alleen zo'n soort rem is op de Batavus Personal Bike te vinden. Het frame is stevig en voorzien van een sterke bagagedrager. Een versie met voordrager is te koop als Batavus Personal Bike Delivery.

De Personal Bike is heel compleet. Met batterijverlichting, een Trelock ART goedgekeurd slot, een stevige poot-standaard. Kortom, een mooie sterke en complete stadsfiets, met een heel stoer uiterlijk, die heel goed te betalen is.

Kijk bij de aanbiedingen van Batavus fietsen van de belangrijke online fietsenwinkels.
-->