Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Quip Extra Cargo (aanbiedingen en informatie)

Batavus Quip Extra Cargo (aanbiedingen en informatie)

De Batavus Quip transportfiets is vernieuwd en verbeterd en heet nu Batavus Quip Extra Cargo. Een sterke en veilige transportfiets / moederfiets met een aantrekkelijke prijs. Hier meer informatie en aanbiedingen van de Batavus Quip Extra Cargo.

Batavus Quip fiets

Deze Batavus fiets is niet alleen als gewone stadsfiets / transportfiets / moederfiets te koop, maar ook als elektrische fiets, met als naam Batavus Quip Extra Cargo E-Go.

Batavus Quip goedkoop kopen

Hieronder vind je alle modellen en alle prijzen va de Batavus Quip fietsen.


De Batavus Quip is een populaire en heel goede Batavus fiets die niet voor niets na zijn introductie tot Fiets van het Jaar is uitgeroepen. Sindsdien is de Batavus Quip alleen maar beter geworden, en is de fiets nu dus ook als elektrische fiets beschikbaar.

Batavus Quip transportfiets

Batavus Quip transportfiets / moederfiets


Transportfiets en moederfiets

De Batavus Quip Extra Cargo is meer dan alleen een hippe stadsfiets met voordrager. Door de lage instap, het sterke frame en voorzieningen als een stuurslot, een tweepoot standaard en extra dikke banden is deze Batavus transportfiets ook zeer geschikt als moederfiets. 

Twee kinderen meenemen op de fiets is bij de Batavus Quip Extra Cargo geen enkel probleem.

Zowel de voordrager als achterdrager van de Batavus Quip zijn verstelbaar en daarmee ideaal voor het plaatsen van een kinderzitje op de fiets.

Batavus Quip Extra Cargo e-bike
Batavus Quip Extra Cargo E-Go e-bike

Meerdere Batavus Quip fietsen (ook elektrisch)

De niet gemotoriseerde versie van de Batavus Quip is er in twee versies, de Batavus Quip Extra Cargo (standaard) de de Batavus Quip Extra Cargo LTD. Hierbij zitten de verschillen in de kleurstelling.

Daarnaast is er de e-bike versie, de Batavus Quip Extra Cargo E-Go. Deze elektrische transportfiets / elektrische moederfiets is voorzien van een krachtige en comfortabel rijdende Bosch Active Line middenmotor. De accu is dicht bij deze motor op het frame geplaatst.

Kijk boven bij de aanbiedingen van de Batavus Quip Extra Cargo voor actuele lage prijzen van de verschillende versies van deze goede, sterke en veilige Batavus fiets.


-->