Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Dinsdag (aanbiedingen en informatie)

Batavus Dinsdag (aanbiedingen en informatie)

De Batavus Dinsdag is een populaire Batavus fiets, verkrijgbaar als e-bike en niet elektrische fiets. Kijk hier voor informatie en aanbiedingen om de Batavus Dinsdag goedkoop te kopen.

Batavus Dinsdag fietsDe Batavus Dinsdag is een bijzonder succesvolle fiets van de Friese fietsenfabrikant Batavus. Zowel de Batavus Dinsdag stadsfiets als de Batavus Dinsdag e-bike komen regelmatig als beste fiets uit een fietstest.

De beste fiets in menig fietstest

De awards van de Nationale Fietstest, de AD Fietstest en Fiets van het Jaar verkiezing staan allemaal in de prijzenkast van Batavus. Bovendien is de Batavus Dinsdag één van de meest verkochte fietsen van Nederland. En terecht, want de verschillende versies van de Batavus Dinsdag zijn allemaal prima fietsen die tegen een heel aantrekkelijke prijs worden verkocht.

Aanbiedingen Batavus Dinsdag

Kijk hieronder voor aanbiedingen van de verschillende uitvoeringen van de Batavus Dinsdag.


Batavus Dinsdag
Batavus Dinsdag

Batavus Dinsdag (basis)

De Batavus Dinsdag is dus in diverse varianten te koop. Als een eenvoudige sportieve allround stadsfiets, maar ook in een luxe versie met riemaandrijving en als Batavus Dinsdag elektrische fiets.

De Dinsdag is een sportieve allrounder die als stadsfiets wordt verkocht, maar zich ook als toerfiets prima presteert. De fiets fietst namelijk heel licht en heeft een sportief stuurgedrag. 

De Batavus Dinsdag is ook een veilige fiets. Met daglicht verlichting via een naafdynamo en met hydraulische schijfremmen die een noodstop mogelijk maken.

Het frame is sterk (een must voor een goede stadsfiets). Een achterzitje of andere accessoire kan op de eveneens sterke achterdrager.

De Batavus Dinsdag is te koop als herenfiets en damesfiets / unisex model. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden.


Batavus Dinsdag Sport

Wil je de fiets veelvuldig voor (lange) fietstochten gebruiken? Kies dan voor één van de Batavus Dinsdag Sport modellen. Deze extra sportieve versie is voorzien van 8 of zelfs 30 derailleur versnellingen. Vooral dat tweede model kun je nauwelijks nog een stadsfiets noemen. Deze versie is ideaal voor recreatief gebruik, vakantie en voor wie lange afstanden tussen huis en werk of huis en school moet afleggen.

Een goede fiets voor intensief gebruik, maar ook met een heel interessant prijskaartje. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen om de Batavus Dinsdag Sport goedkoop online te kopen.


Batavus Dinsdag elektrische fiets

Batavus Dinsdag E-Go elektrische fiets


Batavus Dinsdag Exclusive en Exclusive Plus

De Batavus Dinsdag Exclusive beschikt over een riemaandrijving in plaats van een fietsketting. Een riemaandrijving is schoon en onderhoudsvrij, want olie komt er niet aan te pas bij een fietsriem. 

Met de Batavus Dinsdag met riem loop je dus niet het risico van smeer op  je broekspijpen. Kijk voor meer informatie bij de bovenstaande Batavus Dinsdag aanbiedingen.

Daar vind je ook de Batavus Dinsdag Exclusive Plus. Deze Plus versie (beste Fiets van het Jaar 2021) heeft 11 versnellingen wat de fiets nog beter geschikt maakt voor bijvoorbeeld heuvelachtig terrein.

Batavus Dinsdag E-Go 

De Batavus Dinsdag E-Go is de e-bike versie van de Dinsdag. In deze serie kom je alle bovenstaande Batavus fietsen weer tegen.

Je hebt de Batavus Dinsdag E-Go (de basis elektrische fiets en de Batavus Dinsdag E-Go Sport, de Batavus Dinsdag E-Go Exclusive. Dit zijn de elektrische fiets versies van de bovenstaande gelijknamige versies. Deze Batavus Dinsdag elektrische fietsen zijn voorzien van een krachtige middenmotor en een accu op het fame.

Batavus Dinsdag E-Go Classic e-bike
Batavus Dinsdag E-Go Classic e-bike


Daarnaast zijn er ook de Batavus E-Go Classic en de Batavus E-Go Exclusive Classic. Het verschil is dat deze versies hun accu onder de bagagedrager hebben. Verder zijn deze Batavus Dinsdag elektrische fietsen gelijk aan de niet klassieke versies, ook qua prijs.

Kijk voor alle prijzen, alle mogelijkheden en alle specificaties bij de bovenstaande Batavus Dinsdag aanbiedingen.

Zie ook:


Foto's: Batavus
-->