Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Mambo Deluxe moederfiets

Batavus Mambo Deluxe moederfiets

De Batavus Mamo Deluxe is de moederfiets van Batavus. Een comfortabele fiets met een extra ruime instap. Hier meer informatie en aanbiedingen.

Batavus Mambo Deluxe moederfiets


De Batavus Mambo Deluxe is de moederfiets variant van de gewone Batavus Mambo. Doordat de Batavus Mambo Deluxe over een bredere instap beschikt kun je er nog makkelijker een kinderzitje op monteren en met kinderen op de fiets rondtoeren.

De Batavus Mambo is razend populair als stadsfiets en is ook in het standaard model al goed geschikt als fiets voor moeders. Met 7 versnellingen, rollerbrakes, naafdynamo-verlichting en luxe als een verende voorvork, verende zadelpen, leren handvatten en nog veel meer luxe en comfort is het een heerlijke fiets om op te rijden. 


Batavus Mambo Deluxe, met extra ruime instap

Het Batavus Mambo Deluxe model voegt daar met zijn bredere instap nog meer ruimte aan toe. Ideaal voor wie kinderen wil vervoeren, maar ook voor ouderen die graag een veilige brede lage instap willen.

En dan is er natuurlijk de achterdrager die is afgestemd op de GMG Yepp Maxi Easyfit kinderzitjes die je zodoende extra makkelijk kunt monteren. Een echte moederfiets!

Hier koop je deze Batavus moederfiets met hoge korting

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Batavus fietsen voor de Batavus Mambo en de Batavus Mambo Deluxe tegen de laagste prijs. De Batavus Mambo Deluxe is alleen als damesfiets te koop. De gewone Batavus Mambo is er ook  als herenfiets.


Zie ook: Meer tips moederfietsen


Onderwerp:
De Batavus Mambi Deluxe is een goede moederfiets die je online tegen een opvallend lage prijs kunt kopen. Hierboven informatie over deze goede goedkope moederfiets van Batavus.
-->