Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Snake, een stoere jongensfiets

Batavus Snake, een stoere jongensfiets

De Batavus Snake is een bijzonder stoere jongensfiets. De Snake is in verschillende formaten leverbaar. Deze beginnen bij 12 inch met een jongensfiets voor de allerkleinste fietsers. Met zijwieltjes en stoere Batavus bestickering.De grootste Batavus Snake is 26 inch groot (met een framehoogte van 48 centimeter), en dan is het al een heel andere fiets om te zien.


Maar de basis is hetzelfde gebleven. De Batavus Snake is in alle uitvoeringen en alle maten een stoere stevige jongenfiets met zowel een terugtraprem als een handrem. Met een sterk stalen frame en alumium velgen. Kortom een kinderfiets die tegen een stootje kan.De adviesprijs van de Batavus Snake loopt van 169 euro voor het 12 inch model op naar 399 euro voor de 26 inch versie (daartussen zitten nog 16 inch, 20 inch, 22 inch en 24 inch modellen).

Maar als je de Batavus Snake online via internet koopt ben je veel voordeliger uit. Kijk in het overzicht met aanbiedingen van Batavus fietsen welke voordelige winkels Batavus fietsen verkopen.

Zie ook: Jongensfietsen tips
-->