Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Loekie Snake en Batavus Snake: Een stoere jongensfiets

Loekie Snake en Batavus Snake: Een stoere jongensfiets

De Snake fiets voor jongens wordt tegenwoordig als Loekie Snake en Batavus Snake verkocht. Bij Loekie gaat het om de versies van 12 t/m 22 inch, bij Batavus om de 24 inch en 26 inch Snake.


Batavus en Loekie zijn zusterbedrijven. Dit verklaart waarom Loekie en Batavus beide de Snake fiets maken. Daarbij neemt Loekie de kleine kinderfiets voor zijn rekening neemt en Batavus de Snake kinderfiets vanaf 24 inch.

Kijk hier onder voor aanbiedingen van de Loeki Snake en de Batavus Snake.De Snake is een bijzonder stoere jongensfiets die in alle formaten kinderfiets beschikbaar is.  Het begint al met een Loekie Snake loopfiets, en vervolgens zijn er 12, 16, 18, 20 en 22 inch versies van de Loekie Snake. Daarna neemt Batavus het over met de Batavus Snake die in 24 inch en 26 inch versies te koop is.De kleinste versies van de Snake jongensfiets zijn uitgevoerd met met zijwieltjes en stoere bestickering. De grootste Batavus Snake is 26 inch groot (met een framehoogte van 48 centimeter), en dan is het al een heel andere fiets om te zien.

Maar de basis van alle Snake fietsen voor jongens is hetzelfde. De Snake is in alle uitvoeringen en alle maten een stoere stevige jongenfiets met zowel een terugtraprem als een handrem. 

Met een sterk stalen frame en alumium velgen. Kortom een kinderfiets die tegen een stootje kan.


Zie ook: Jongensfietsen tips


Onderwerp:
De Snake fiets is een goede, coole en stoere fiets voor een jongen. De Snake jongensfiets is te koop als Loekie Snake (tot 22 inch) en als Batavus Snake (24 inch en 26 inch). Hierboven aanbiedingen van zowel de Batavus Snake als de Loekie Snake.

-->