Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus transportfiets. Met aanbiedingen van o.a. de PackD en Quip Extra Cargo

Batavus transportfiets. Met aanbiedingen van o.a. de PackD en Quip Extra Cargo

Batavus brengt diverse goede Batavus transportfietsen op de markt. Daarbij kun je kiezen tussen een Batavus transportfiets met motor (e-bike) of zonder motor. En een klassieke of trendy moderne transportfiets.

Batavus transportfiets aanbiedingen

Hier kijken we naar de verschillende Batavus transportfietsen en hebben we aanbiedingen om deze Batavus fietsen goedkoop online te kopen.

Hier koop je goedkoop Batavus transportfietsen

Kijk bij onderstaande aanbiedingen om een Batavus transportfiets goedkoop te kopen.


Batavus Packd transportfiets

Klassiek en hip tegelijk. De Batavus Packd is een moderne transportfiets met een klassiek tintje. Klassiek door de houten platen op voordrager en achterdrager, snelbinders, de terugtraprem, de twee poot fietsstandaard, de brede banden en het robuuste frame.

Batavus PackD transportfiets
Batavus PackD transportfiets


Modern door de Shimano de versnellingssysteem (3 of 7 versnellingen), een luxe verend zadel, de naafdynamo (of accu verlichting bij de e-bike versie) en de zorgvuldig weggewerkte kabels.

De Batavus Packd is ook als elektrische transportfiets te koop. De fiets heet dan Batavus Packd E-Go (voorwielmotor) of Batavus Packd Go Plus (middenmotor).

Ook is er de Batavus Packd Start (zonder motor). Dit is de retro versie van de Packd, uitgevoerd met 3 versnellingen. De Batavus Packd Start heeft in tegenstelling tot de andere modellen uit deze serie geen achterdrager. De Start is de goedkoopste Batavus transportfiets.

Kijk voor alle prijzen bij de bovenstaande Batavus transportfiets aanbiedingen.

Batavus Quip transportfiets

Ook de Batavus Quip Extra Cargo is een transportfiets. Deze Batavus fiets heeft een minder klassiek uiterlijk dan de Packd. De Batavus Quip is een moderne design fiets met voordrager.

Handig bij deze Batavus transportfiets is de verstelbare voordrager en achterdrager. Deze pas je aan op de spullen die je op de fiets wilt meenemen. Een mand, krat of kinderzitje zijn zo makkelijk te plaatsen.

Batavus Quip Extra Cargo transportfiets
Batavus Quip Extra Cargo transportfiets


De Batavus Quip Extra Cargo heeft een opvallend industrieel design dat wordt versterkt door het in het frame weggesneden serienummer. Dit nummer kan niet worden verwijderd wat het onaantrekkelijk maakt om deze Batavus transportfiets te stelen.

Ook de Batavus Quip is er in een e-bike versie.

Kijk voor de actuele laagste prijs van de Batavus Quip Extra Cargo bij de bovenstaande Batavus transportfiets aanbiedingen.


Foto's: Batavus

Onderwerp:
Hier kijken we naar de Batavus transportfietsen. De Batavus Packd en de Batavus Quip Extra Cargo transportfiets. Met aanbiedingen. Deze Batavus transportfietsen zijn ook als elektrische transportfiets verkrijgbaar.

-->