Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen voor school. Aanraders!

Goedkope fietsen voor school. Aanraders!


Ben je op zoek naar een goede fiets voor het nieuwe schooljaar? Maar mag deze niet veel geld kosten maar wil je toch geen tweedehands fiets? Dan is het goed te weten dat er ook goede nieuwe fietsen goedkoop worden aangeboden. Kijk hier voor een goedkope fiets voor school.


Het beste adres voor een goedkope fiets voor school is MatraBike. Kijk vooral eens bij die goedkope online fietsenwinkel. Je koopt er tegen zeer lage prijzen schoolfietsen, maar ook andere herenfietsen, damesfietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes en andere soorten fietsen.

MatraBike voert een aantal merken die heel complete fietsen tegen zeer lage prijzen aanbieden. Hieronder vind je drie merken die goede goedkope fietsen maken. Heel geschikt voor scholieren, maar ook als stadsfiets voor volwassenen.

Stokvis fietsen

Neem bijvoorbeeld de Stokvis fietsen. Vooral de transportfietsen van de Nederlandse fietsmerk zijn zeer geschikt voor scholieren. De prijzen voor deze Stokvis transportfietsen beginnen al onder de 350 euro, en voor dat geld heb je dan een heel complete schoolfiets met voordrager, achterdrager, snelbinders, versnellingen en gesloten kettingkast. Kortom een veilige fiets voor school waarop je makkelijk je schooltas en andere spullen meeneemt.

Stokvis Dutch Cargo

Populaire Stokvis fietsen voor school zijn de Stokvis Dutch Cargo en de hippe Stokvis Dutch Cruzz. Voor meisjes die geen prijs stellen op een voordrager is er bovendien de Stokvis Elise, met 7 versnellingen, die nog geen 250 euro kost. Kijk bij het bovenstaande MatraBike voor alle aanbiedingen.

Stokvis Dutch Cruzz

Cross fietsen

Op zoek naar een goede stadsfiets voor school, zonder voordrager maar wel met versnellingen. Bekijk dan de Cross fietsen eens. Bij meisjes is de Cross Picnic erg populair. Trendy vormgegeven meisjesfietsen in vrolijke kleuren. Standaard voorzien van een fietsmandje. Een complete en veilige schoolfiets.

Cross Picnic

Bij jongens is de stoere Cross Citerra erg populair als fiets voor school. Dit is een comfortabele stadsfiets met Shimano naafversnellingen, verende zadelpen en verende voorvork. Een fiets die een stoer uiterlijk en een hoog rijcomfort verenigt. De Cross Citerra is er ook als damesfiets. Kijk bij het bovenstaande MatraBike voor Cross fietsen tegen de laagste prijs.

Cross Citerra

Cargo fietsen

Andere populaire jongensfietsen voor school zijn de coole Cargo fietsen. Zoals de naam al aangeeft zijn dit transportfietsen. Deze zijn zowel voorzien van een voordrager als een achterdrager, en van componenten van goede fabrikanten zoals Schwalbe, Hesling en Shimano.

Cargo N3

Kijk voor deze en nog veel meer goede goedkope fietsen op het bovenaan genoemde MatraBike.
-->