Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Goedkope schoolfietsen

Goedkope schoolfietsen


Wie op de fiets naar school gaat heeft een goede schoolfiets nodig. Een fiets die betrouwbaar en veilig is. Maar wat als je niet veel geld kunt uitgeven aan een goede schoolfiets? Ga je dan voor een tweedehandsje? Of koop je een nieuwe betaalbare fiets. Er zijn opvallend goedkope schoolfietsen te koop. Lees hier maar.

Altec fietsen

Het Nederlandse fietsenmerk Altec staat bekend om zijn mooie goedkope fietsen. Vooral voor jongeren hebben ze mooie fietsen die zeer geschikt zijn als schoolfiets. Een goed voorbeeld is de Altec Nostalgia, een klassiek ogende transportfiets, maar wel één met een drie versnellingen wat deze fiets ook voor de wat langere ritten geschikt maakt. Daarmee is de Altec Nostalgia een goede goedkope schoolfiets.


Altec goedkope schoolfiets


Altec transportfiets, zeer geschikt als schoolfiets


Deze Altec Nostalgia kom je bij de aanbiedingen van Altec fietsen al voor zo'n 260 euro tegen. Daar vind je ook de Altec. Daar vind je ook andere als schoolfiets zeer geschikte Altec transportfietsen zoals de hier boven afgebeelde Altec Urban (circa 270 euro) en de Altec Dutch transportfiets (circa 310 euro). Het zijn allemaal sterke stalen fietsen een stevige voordrager. Goede schoolfietsen die tegen een stootje kunnen en waarop je makkelijk je schooltas en andere spullen meeneemt.

Al deze als schoolfiets zeer geschikte Altec transportfietsen vind je bij aanbiedingen van Altec fietsen. Ze zijn zowel als damesfiets als herenfiets verkrijgbaar.

Daar vind je ook andere goedkope Altec fietsen zoals Altec Metro (vanaf slechts 240 euro). Geen transportfiets, maar wel een stevige fiets die het prima doet als schoolfiets.


Altec Metro goedkope herenfiets

Altec Metro, herenmodel


Popal fietsen

Ook Popal heeft een hele serie goedkope fietsen die zeer geschikt zijn als goedkope schoolfiets. Deze zijn iets duurder dan de Altec fietsen maar voor iets minder dan 300 euro heb je bijvoorbeeld als de Popal Daily Dutch transportfiets, de volwassen versie van deze fiets is een prima schoolfiets en kost circa 360 euro. 

Popal Daily Dutch transportfiets / schoolfiets

Popal Daily Dutch transportfiets / schoolfiets


Deze goede goedkope schoolfiets is te koop voor jongens / heren en dames / meisjes. Kijk bij de aanbiedingen Popal fietsen voor deze Popal transportfiets en andere als goedkope schoolfiets zeer geschikte Popal fietsen. Je ziet daar ook de actuele lage prijs van deze goedkope schoolfietsen voor scholieren, tieners en studenten.

Popal heeft nog veel meer fietsen die als goedkope schoolfiets zeer geschikt zijn. Daarbij kan er gekozen worden voor verschillende soorten fietsen zoals een Popal omafiets, de Popal Capri en de Popal Cityflex. Alle drie deze fietsen zijn vanaf 349 euro te koop bij bovenstaande aanbiedingen van Popal fietsen

Popal Cityflex goedkope fiets

Popal CityFlexGoede schoolfietsen in een wat duurder segment

De BSP Metropolis is enige tijd terug door het AD als beste schoolfiets getest. Deze fiets is niet zo goedkoop als de bovengenoemde Altec en Popal fietsen, maar bij de aanbiedingen van BSP fietsen nog  steeds heel goedkoop verkrijgbaar. 


BSP Metropolis beste schoolfiets

BSP Metropolis schoolfietsDe BSP Metropolis is een transportfiets die voor zowel jongens (heren) als meisjes (dames) in diverse uitvoeringen te koop is.

Een fietsmerk dat ook wat duurder is dan de goedkope schoolfietsen, maar goedkoper dan de grote A-merken, is Cortina. Het fietsmerk Cortina is zeer populair bij tieners en jongeren met hun hippe lifestyle fietsen tegen heel aantrekkelijke prijzen.


Elektrische schoolfietsen

Heb je een langere afstand te overbruggen tussen huis en school, dan is een e-bike een aantrekkelijk, godkoop en gezond alternatief voor het openbaar vervoer. Voor een elektrische fiets adviseren we niet de aller goedkoopste e-bikes. Voor iets meer geld heb je een goede voordelige elektrische fiets die prima als schoolfiets is te gebruiken.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van BSP en Cortina vind je goede elektrische schoolfietsen tegen lage prijzen. En natuurlijk zijn er ook de bekende Stella fietsen die als elektrische schoolfiets zeer gewild zijn.

Kijk bij de goede goedkope online fietsenwinkels voor deze en nog veel meer goede schoolfietsen voor meisjes en jongens.Samenvatting:
Een goede schoolfiets voor de middelbare school hoeft niet veel geld te kosten. Hierboven vind je goede goedkope schoolfietsen van Altec, Popal, BSP, Cortina en Stella. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor een goede schoolfiets voor jongens of een goede schoolfiets voor meisjes.
-->