Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Aanbiedingen fietsen beste fietsenwinkels

Online kun je fietsen met zeer hoge korting kopen. Zowel de fietsen van de bekende A-merken als goedkope budget-fietsen. Hieronder vind je een overzicht met de beste winkels waar je goedkoop je nieuwe fiets kunt kopen. De beste online fietsenwinkels met de laagste prijzen, de beste service en het beste en grootste assortiment fietsen.

Nr1Fietsenwinkel
Nr1Fietsenwinkel biedt online met vaak zeer hoge kortingen fietsen van veel goede fabrikanten aan. Bijvoorbeeld fietsen en e-bikes van A merken zoals Sparta, Giant, Cortina, Batavus, QWIC, fietsen van goedkopere maar goede fietsmerken zoals BSP, Multicycle, Freebike, Votani, en racefietsen en mountainbikes van Trek, Cervelo, Colnago, Wilier, Isaac en Merida.

Ook kinderfietsen, speed pedelecs, fietsonderdelen, fietskleding en fietsaccessoires zijn bij Nr1Fietswinkel te vinden. De fietsen worden gratis thuis bezorgd en je kunt achteraf met Afterpay betalen.

De Fietsenconcurrent is een grote online winkel waar je voordelig fietsen en fietsaccessoires koopt. Met stadsfietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en veel meer. Zowel fietsen van goedkope merken als fietsen van A-merken als Sensa, Giant, Qwic, Volare, Cortina e.d. Interessante kortingen, vooral bij inruil van een oude fiets.

Bol fietsenwinkel
Ook Bol.com heeft een fietsenwinkel. En wat voor één! Bijna honderdduizend artikelen waaronder duizenden verschillende fietsen. Rijklaar thuis afgeleverd.  De fietsen worden online verkocht via gespecialiseerde partners als Bikefactory, Volare, Bikester en Alfabikes. Bol.com biedt een enorme keuze uit fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

Profibike
Profibike is gespecialiseerd in goede maar goedkope fietsen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de fietsen van Popal, Puch en Vogue. De fietsen worden gratis verzonden en kunnen gratis worden geretourneerd. Er zijn diverse mogelijkheden om de gekochte fiets achteraf in termijnen te betalen.

De naam zegt het al. Hier koop je goedkoop fietsen met korting. E-bikes, kinderfietsen, sportfietsen, toerfietsen en stadsfietsen. Deze fietsen zijn van Kohlman en Burgers en van goedkope fietsmerken als Vogue, Amigo. MBM, Popal en Excel. Plus kinderfietsen van onder andere Volare, Disney, Dino, Bike Fun en Studio 100. Ook voor alle fietsonderdelen en fietsaccessoires kun je goedkoop bij de Fietsenwinkel Discounter terecht.

Fietsen4All
Bij Fietsen4All vind je de fietsen van onder andere de merken Cortina, Pointer, Crown, Volare, Vogue, Umit en Victoria tegen heel lage prijzen.

FietsWeb
Bij FietsWeb vind je stadsfietsen, e-bikes, bakfietsen, kinderfietsen en vouwfietsen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Amazon fietsenwinkel
Sinds ze een Nederlandse webwinkel geopend hebben is Amazon in Nederland sterk in opkomst. Het gebruiksgemak van deze webshop laat nog te wensen over maar je vind hier wel duizenden fietsen die op de internationale markt te koop zijn tegen bijzonder lage prijzen. Een kijkje waard.

Rijwiel Cash & Carry
De Rijwiel Cash & Carry levert alle soorten fietsen van Sparta, Cortina, Giant, Batavus, Popal, BSP, Alpina, Loekie en diverse minder bekende merken met een hoge korting tot wel 60%. De levering is snel, binnen 1 tot 3 werkdagen heb je je fiets. Deze grote online fietsenwinkel heeft namelijk meer dan 5.000 fietsen op voorraad.


aanbiedingen beste fietsenwinkelsBeste fietsen uit de test

Fietsen worden regelmatig getest. Bijvoorbeeld door de ANWB, de Consumentenbond, de Telegraaf, het AD, de Fietsersbond en meer experts op het gebied van fietsen. De beste fietsen uit iedere test zijn te vinden bij de beste fietsen op TestResults.nl. Het gaat daarbij om tests van alle soorten fietsen zoals e-bikes (elektrische fietsen en speed pedelecs), stadsfietsen, hybridefietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, maar bijvoorbeeld ook racefietsen, mountainbikes en vouwfietsen.


Tips en informatie beste fietsen

Alle informatie over de beste fietsen en tips over hoe je de voor jou beste fiets kunt vinden is te vinden op De Beste Fietsen. Met heel informatie over alle soorten fietsen en fietsaccessoires.

Zie ook: 
Onderwerpen:
Hierboven vind je de beste fietsenwinkels online met aanbiedingen van fietsen. Bij deze winkels koop je fietsen goedkoop online, zowel A-merk fietsen als goedkope fietsen. De online kortingen op fietsen zijn bij deze fietswinkels vaak zeer hoog. Tevens vind je hierboven de beste fietsen uit de test.

-->