Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Aanbiedingen fietsen beste fietsenwinkels

Online kun je fietsen met zeer hoge korting kopen. Zowel de fietsen van de bekende A-merken als goedkope budget-fietsen. Hieronder vind je een overzicht met de beste winkels waar je goedkoop je nieuwe fiets kunt kopen. De beste online fietsenwinkels met de laagste prijzen, de beste service en het beste en grootste assortiment fietsen.

Internet Bikes
Een adres waar je heel goedkoop fietsen online kunt kopen is Internet Bikes. Hier zijn de online kortingen op fietsen enorm. Internet Bikes levert veel fietsen van merken als Popal, Vogue, Puch, Bikkel, Avalon, Altec en Lombardo, maar ook van o.a. Giant, Volare, Cortina en van hun eigen merk Amigo. Verder zijn er naast veel fietsen ook fietsonderdelen en fietsaccessoires te vinden in deze online fietsenwinkel. Voor 16:00 besteld dezelfde dag nog verzonden en 14 dagen bedenktijd.

Bol fietsenwinkel
Ook Bol.com heeft een fietsenwinkel. En wat voor één! Bijna honderdduizend artikelen waaronder duizenden verschillende fietsen. Rijklaar thuis afgeleverd. De fietsen worden online verkocht via gespecialiseerde partners als Bikefactory, Volare, Bikester en Alfabikes. Bol.com biedt een enorme keuze uit fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

Superfietsen
Bij Superfietsen vind je alle soorten fietsen van onder andere Cortina, Altec, Qwic, BSP, Vogue, Umit, Crown en Mosso, en de kinderfietsen van Alpina en Volare. Hoge kortingen, lage prijzen en veel keuze. Ook voor alle fietsonderdelen en fietsaccessoires kun je bij Superfietsen terecht.

Rijwiel Cash & Carry
De Rijwiel Cash & Carry levert alle soorten fietsen van Sparta, Cortina, Giant, Batavus, Popal, BSP, Alpina, Loekie en diverse minder bekende merken met een hoge korting tot wel 60%. De levering is snel, binnen 1 tot 3 werkdagen heb je je fiets. Deze grote online fietsenwinkel heeft namelijk meer dan 5.000 fietsen op voorraad.

Nr1Fietsenwinkel
Nr1Fietsenwinkel biedt online met vaak zeer hoge kortingen fietsen van veel goede fabrikanten aan. Bijvoorbeeld fietsen en e-bikes van A merken zoals Sparta, Giant, Cortina, Batavus, QWIC, fietsen van goedkopere maar goede fietsmerken zoals BSP, Multicycle, Freebike, Votani, en racefietsen en mountainbikes van Trek, Cervelo, Colnago, Wilier, Isaac en Merida.

Ook kinderfietsen, speed pedelecs, fietsonderdelen, fietskleding en fietsaccessoires zijn bij Nr1Fietswinkel te vinden. De fietsen worden gratis thuis bezorgd en je kunt achteraf met Afterpay betalen.

Fietsenwinkel Discounter
De naam zegt het al. Hier koop je goedkoop fietsen met korting. E-bikes, kinderfietsen, sportfietsen, toerfietsen en stadsfietsen. Deze fietsen zijn van Kohlman en Burgers en van goedkope fietsmerken als Vogue, Amigo. MBM, Popal en Excel. Plus kinderfietsen van onder andere Volare, Disney, Dino, Bike Fun en Studio 100. Ook voor alle fietsonderdelen en fietsaccessoires kun je goedkoop bij de Fietsenwinkel Discounter terecht.

Halfords
Halfords beschikt over een grote webshop waarin heel veel fietsen goedkoop online verkocht worden. Niet de bekende A-merken, wel voordelige fietsen van onder andere Cumberland, Popal, Vogue en Hercules. Zeer snelle levering rijklaar aan huis en de mogelijkheid achteraf te betalen (Afterpay).

Profibike
Profibike is gespecialiseerd in goede maar goedkope fietsen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de fietsen van Popal, Puch en Vogue. De fietsen worden gratis verzonden en kunnen gratis worden geretourneerd. Er zijn diverse mogelijkheden om de gekochte fiets achteraf in termijnen te betalen.

Blokker fietsenwinkel
Ook Blokker verkoopt via zijn webwinkel de fietsen en fietsaccessoires van gespecialiseerde fietsenwinkels en andere partners. Ook hier zijn inmiddels duizenden producten te koop waaronder veel fietsen die online voordelig worden aangeboden. Een greep uit de aangeboden fietsmerken: Popal, Burgers, Volare, MBM en Avalon. Maar ook voor andere fietsmerken kun je hier goedkoop terecht.

Wiggle fietsenwinkel
Wiggle is van oorsprong een Engelse fietsenwinkel. Dat houdt in dat je hier een totaal ander aanbod aan fietsen vind. Met internationale fietsmerken als Felt, Colnago, de Rosa, Eastway, Eddie Merckx, Schwinn, Raleigh, Bobin, Dahon, Chapelli, GT, Vitus, Vereti, NeilPryde, Fuji, Laventino en Cinelli.. Alle fietsen worden gratis thuisbezorgd. Met laagste prijs garantie en een jaar bedenktijd!

Fietsen4All
Bij Fietsen4All kun je vooral Altec fietsen goedkoop kopen, en ook aanbiedingen van Umit fietsen en Crown fietsen zijn bij deze goedkope online fietsen outlet te vinden.

Amazon fietsenwinkel
Sinds ze een Nederlandse webwinkel geopend hebben is Amazon in Nederland sterk in opkomst. Het gebruiksgemak van deze webshop laat nog te wensen over maar je vind hier wel duizenden fietsen die op de internationale markt te koop zijn tegen bijzonder lage prijzen. Een kijkje waard.


aanbiedingen beste fietsenwinkelsBeste fietsen uit de test

Fietsen worden regelmatig getest. Bijvoorbeeld door de ANWB, de Consumentenbond, de Telegraaf, het AD, de Fietsersbond en meer experts op het gebied van fietsen. De beste fietsen uit iedere test zijn te vinden bij de beste fietsen op TestResults.nl. Het gaat daarbij om tests van alle soorten fietsen zoals e-bikes (elektrische fietsen en speed pedelecs), stadsfietsen, hybridefietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, maar bijvoorbeeld ook racefietsen, mountainbikes en vouwfietsen.


Tips en informatie beste fietsen

Alle informatie over de beste fietsen en tips over hoe je de voor jou beste fiets kunt vinden is te vinden op De Beste Fietsen. Met heel informatie over alle soorten fietsen en fietsaccessoires.

Zie ook: 
Onderwerpen:
Hierboven vind je de beste fietsenwinkels online met aanbiedingen van fietsen. Bij deze winkels koop je fietsen goedkoop online, zowel A-merk fietsen als goedkope fietsen. De online kortingen op fietsen zijn bij deze fietswinkels vaak zeer hoog. Tevens vind je hierboven de beste fietsen uit de test.

-->