Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste elektrische moederfietsen

Beste elektrische moederfietsen

Bij een moederfiets is elektrische hulp extra welkom. Hier de beste elektrische moederfietsen. 


Vooral voor ouders die zich op een fiets volgeladen met kinderen en boodschappen door het verkeer bewegen is een elektrische fiets erg handig. Omdat net zoals bij een gewone stadsfiets de elektrische stadsfiets niet optimaal is voor het vervoer van kinderen in kinderzitjes zijn er speciale elektrische moederfietsen. Hier vind je de volgens ons vier beste elektrische moederfietsen van dit moment.

Aanbiedingen van deze elektrische moederfietsen

Online koop je dit soort elektrische fietsen met hoge korting. Kijk bij de aanbiedingen van elektrische moederfietsen voor alle prijzen en alle informatie over onderstaande e-bikes.


Cortina E-Common Family

Cortina spreekt niet over moederfietsen maar over familiefietsen. Terecht, want een elektrische moederfiets is net zo goed een elektrische vakderfiets. Een moderne vader rijdt immers net zo goed met de kinderen rond. 

Iets dat overigens ook voor oma, opa en de oppas kan gelden. Een goede elektrische moederfiets/ elektrische vaderfiets / elektrische familiefiets is voor iedereen een fijne fiets. Je kunt zo'n fiets immers net zo goed als stadsfiets of toerfiets gebruiken.

Cortina elektrische moederfiets / vaderfiets / familiefiets


Dat geldt zeker voor de Cortina E-Common Family. Deze elektrische gezinsfiets beschikt over een sterke Bafang middenmotor die deze fiets oook voor langere recreatieve tochten erg plezierig maakt. Het goede rijcomfort en de zeven versnellingen dragen daar ook aan mee.

Het speciale frame maakt een lage instap mogelijk, iets dat opa's en oma's zeer op prijs stellen. Ook handig"Het Atran Velo System (AVS) dat het mogelijk maakt een daarvoor geschikte fietsmand of fietskrat in één keer op de achterdrager vast te klikken.


Cortina E-U4 Transport Family

Bij bovenstaande Cortina aanbiedingen van je ook de Cortina E-U4 Transport Family. Ook deze Cortina fiets is een familiefiets / moederfiets.

Op de foto hierboven zie je de Cortina familybike in actie.

Cortina elektrische moederfiets / gezinsfiets
Cortina elektrische moederfiets / transportfiets


De Cortina E-U4 Transport Family is een echte mix van een elektrische moederfiets (zo blijven wij hem toch nog maar even noemen) en een transportfiets. Deze familiefiets beschikt over veel ruimte voor een kinderzitje en andere kenmerken van een moederfiets zoals een extra sterk frame, een extra stevige dubbele standaard en een stuurslot. plus een handige voordrager. Het beste van twee werelden!

Voor de elektrische ondersteuning wordt gebruik gemaakt van de sterke Cortina Ecomo voorwielmotor die we ook bij veel andere Cortina elektrische fietsen tegenkomen.

  • Kijk voor deze Cortina fiets met korting bij de boven genoemde Cortina aanbiedingen.

BSP La Dolce Vita E

Dit is de e-bike versie van de populaire BSP La Dolce Vita moederfiets. Aan deze bekende mammafiets van het Nederlandse fietsmerk BSP is een Shimano middenmotor toegevoegd. De andere specificaties van de BSP La Dolce Vita zoals de rollerbrakes en de 7 versnellingen zijn ook bij deze elektrische moederfiets van toepassing.

BSP beste elektrische moederfietsen

De elektrische moederfiets is met extra sterke onderdelen uitgerust voor optimale veiligheid. Kijk bij de informatie BSP La Dolce Vita voor meer informatie over deze goede elektrische moederfiets en zijn niet elektrische zusje.


Batavus Quip Extra Cargo

De Quip Extra Cargo is de transport-moederfiets van Batavus. Deze Batavus moederfiets is er ook als e-bike. Deze elektrische moederfiets is voorzien van een comfortabele middenmotor en een accu op het frame.

Batavus moederfiets e-bikeBatavus Quip Extra Cargo e-bike


Aangezien de Batavus Quip Extra Cargo naast een elektrische moederfiets ook een transportfiets is, is deze stevige stadsfiets zeer geschikt om veel mee te nemen. Kinderen in kinderzitjes, maar ook boodschappen op de voordrager.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van deze (en andere) elektrische moederfietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer goede (elektrische) moederfietsen

Let op: Op de foto's zijn deze elektrische moederfietsen ter illustratie vaak afgebeeld met voorzitje en achterzitje. Deze fietszitjes worden echter niet standaard meegeleverd.

Foto bovenaan: Cortina

Onderwerp:
Hierboven vind je enkele van de beste elektrische moederfietsen. Het betreft elektrische mammafietsen / elektrische familiefietsen van onder Cortina, Batavus en BSP. Bij de aanbiedingen elektrische moederfietsen vind je nog meer van deze goede e-bikes voor moeders en vaders.

-->