Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goede elektrische moederfietsen

Goede elektrische moederfietsen


Het is een ideale combi: Die van de moederfiets en de e-bike. Het is immers best zwaar fietsen, met kinderen en boodschappen op de fiets. Elektrische trapondersteuning is dan erg welkom, en die biedt een elektrische moederfiets. Hier kijken we naar enkele goede elektrische moederfietsen.


>>> Onderstaande fietsen (en veel meer) zijn allemaal met hoge korting online te koop.. Kijk bij de aanbiedingen elektrische moederfietsen voor voor deze elektrische moederfietsen tegen de laagste prijs.

Cortina E-Common Family

Cortina spreekt niet over moederfietsen maar over familiefietsen. Terecht, want een elektrische moederfiets is net zo goed een elektrische vakderfiets. Een moderne vader rijdt immers net zo goed met de kinderen rond. Iets dat overigens ook voor oma, opa en de oppas kan gelden. Een goede elektrische moederfiets/ elektrische vaderfiets / elektrische familiefiets is voor iedereen een fijne fiets. Je kunt zo'n fiets immers net zo goed als stadsfiets of toerfiets gebruiken.

Cortina elektrische moederfiets / vaderfiets / familiefiets


Dat geldt zeker voor de Cortina E-Common Family. Deze elektrische gezinsfiets beschikt over een sterke Bafang middenmotor die deze fiets oook voor langere recreatieve tochten erg plezierig maakt. Het goede rijcomfort en de zeven versnellingen dragen daar ook aan mee.

Het speciale frame maakt een lage instap mogelijk, iets dat opa's en oma's zeer op prijs stellen. Ook handig"Het Atran Velo System (AVS) dat het mogelijk maakt een daarvoor geschikte fietsmand of fietskrat in één keer op de achterdrager vast te klikken.

Meer informatie en prijzen: Aanbiedingen Cortina fietsen


Cortina E-U4 Family Transport Family

De Cortina E0U4 Transport Family is de e-bike versie van de E-U4 transportfiets. Het is een mix van een elektrische transportfiets en een elektrische moederfiets / familiefiets. 

Cortina elektrische moederfiets / gezinsfiets

Dit is een goedkoper alternatief voor de bovenstaande E-Common elektrische moederfiets. Dat merk je onder andere aan de voorwielmotor (e-bike met voorwielmotor zijn over het algemeen goedkoper). Verder is de instap van deze elektrische gezinsfiets hoger dan die van de E-Common.

Kijk voor de actuele prijs bij de bovengenoemde aanbiedingen van Cortina fietsen of aanbiedingen van elektrische moederfietsen.

BSP La Dolce Vita E

De BSP La Dolce Vita behoort tot de meest populaire moederfietsen / familiefietsen / gezinsfietsen van dit moment. De BSP La Dolce Vita E is de e-bike versie van deze mammafiets. Evenals de niet elektrische moederfiets is deze familie e-bike rijk uitgerust met onderdelen van hoge kwaliteit.

BSP La Dolce Vita E elektrische moederfietsen


De aandrijving van de BSP elektrische moederfiets wordt verzorgd door een Shimano middenmotor die krachtig, maar ook licht en stil is. De BSP La Dolce Vita is een heel complete rijk uitgeruste elektrische moederfiets die tegen een bijzonder aantrekkelijke (want lage) prijs wordt aangeboden.
Zie ook: Meer informatie BSP La Dolce Vita E

Sparta Amazone 4 Life Smart Electric

De Sparta Amazone 4 Life Smart Electric is de e-bike versie van de van de bijzondere Sparta Amazone 4 Life. Wat deze Sparta zo'n bijzondere fiets maakt is dat je de fiets zelf kunt "ombouwen" tot moederfiets door een andere (meegeleverde) stuurpen te plaatsen. Je hebt dus een gewone e-bike en elektrische moederfiets in één.De speciale stuurpen geeft je meer ruimte voor een voorzitje, en de bagagedrager is verlengt zodat je toch nog ruimte hebt voor fietstassen als je een achterzitje gebruikt. Ideaal! Kijk bij bovenstaande winkel voor de actuele laagste prijs en meer informatie over deze bijzondere elektrische moederfiets die daar ook als gewone moederfiets te koop is.
Zie ook: Aanbiedingen Sparta fietsen

Brinckers Blossom

Brinckers is een Nederlandse specialist in e-bikes die als fietsfabrikant sterk in opkomst is. Met de Brinckers Blossom F7 leveren ze ook een geweldige elektrische fiets voor moeders. Deze mamma-ebike is heel comfortabel en compleet uitgerust. De Brinckers Blossom biedt veel ruimte voor een voorzitje zonder dat mamma of pappa er last van heeft. En de bagagedrager beschikt over een Yepp Easyfit Window waardoor je snel een makkelijk een achterzitje plaatst.Zeven versnellingen en een Shengyi voorwielmotor maken het fietsen extra makkelijk en de dubbele standaard en stuurslot zorgen voor extra veiligheid als deze elektrische moederfiets stil staat.

Kijk voor de prijs (met hoge korting) bij de aanbiedingen Brinckers fietsen.

Puch E-Rhythm 

De Puch E-Rhythm  is ook zo'n e-bike die het moeders makkelijk maakt. Het is een degelijke elektrische mammafiets die qua specificaties veel overeenkomsten met de Cortina elektrische moederfiets heeft. Ook deze fiets beschikt over een brede instap, veilige rollerbrakes, goede trapondersteuning (met wel 9 standen), een stevige achterdrager geschikt voor een kinderzitje en een krachtige voorwielmotor.


Het is een veilige, comfortabele en betrouwbare elektrische moederfiets tegen een heel aantrekkelijke prijs. Zie ook: Aanbiedingen Puch fietsen.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van elektrische moederfietsen om deze e-moederfietsen en andere elektrische moederfietsen met hoge korting te kopen.


Zie ook: Meer tips moederfietsen
Foto bovenaan: Sparta


Onderwerp:
Hier boven vind je vijf goede elektrische moederfietsen beschreven. Bij de aanbiedingen van elektrische moederfietsen vind je deze goede elektrische mammafietsen en andere goede elektrische moederfietsen tegen lage prijzen. Vaak met hoge korting.
-->