Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Batavus Amigo transportfiets voor kinderen

Batavus Amigo transportfiets voor kinderen


Cool en trendy. Dat is de Batavus Amigo, een echte transportfiets maar dan in een klein maatje. Een echte transportfiets voor kinderen. De Batavus Amigo is er in een 24 inch en een 26 inch versie, en als jongensfiets en als meisjesfiets.


De Batavus Amigo is een kinderfiets voor kinderen van circa 8 t/m 13 jaar (1,28 meter tot 1,58 meter). Een ideale schoolfiets voor de bovenbouw. Met de stevige voordrager en achterdrager kun je alles meenemen. Vooral als je een krat of mand voorop plaatst. En natuurlijk is de Batavus Amigo ook een veilige fiets. Je wil je kinderen immers wel veilig de weg op laten gaan. Deze ideale schoolfiets beschikt over goede LED-verlichting, een gesloten kettingkast, een degelijke dingdong-bel en een veilige terugtraprem.Drie versnellingen (Shimano Nexus) maken het fietsen extra makkelijk. Deze fiets is ook voor de wat langere afstanden zeer geschikt.

De Batavus Amigo is een kinderfiets met een stoere uitstraling. Jongens kunnen kiezen tussen een zwart mat en grijs mat model en de meisjesfiets is er in zwart mat en wit.Kijk bij de aanbiedingen van Batavus fietsen. waar je deze schoolfiets goedkoop online kunt kopen.

Zie ook: Kinderfiets aanbiedingen
-->