Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Van Speijk No 7647 hybride

Van Speijk No 7647 hybride

De Van Speijk No 7647 is een heerlijke lichte toerfiets voor heren. Het is een trekking fiets met 21 versnellingen (Shimano Tourney), een geveerde voorvork en nog meer luxe, sportiviteit en veiligheid.


Deze waanzinnig scherp geprijsde van Speijk hybride is de ideale fiets voor een lange of korte fietstocht, maar ook voor een fietsvakantie.

Geen gedoe met een dynamo, want de Van Speijk No 7647 beschikt over led verlichting die op een batterij draait. Het zadel is een comfortabel Selle SMP zadel en de verende voorvork zorgt voor nog meer comfort. De stuurpen kun je verstellen, zodat je de optimale houding kunt kiezen.

Verder is de Van Speijk No 7647 trekking fiets voorzien van een Axa Solid slot, Vredestein banden, antislip pedalen en snelbinders. Alle onderdelen zijn van de beste fabrikanten. en toch wordt deze luxe hybride sportfiets onder de 300 euro aangeboden.

De Van Speijk No 7647 wordt exclusief in de Wehkamp fietsenwinkel verkocht. Natuurlijk zijn de geweldige service en garantie op Wehkamp fietsen ook op deze voordelige hybride van toepassing. Je krijgt 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de onderdelen van de Van Speijk No 7647.
-->