Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Van Speijk

Goedkope fietsen: Van Speijk

Van Speijk is een goedkoop fietsenmerk dat via internet verkocht wordt. Deze fietsen worden door Union geproduceerd. De prijs/kwaliteit verhouding van Van Speijk in ongekend hoog.Dat komt vooral door de zeer lage prijs. Zo kost de Van Speijk elektrische fiets nog geen 1100 euro en heb je al een stadsfiets voor zo'n 300 euro.

Van Speijk fietsen worden exclusief door Wehkamp aangeboden.

Kijk in de Wehkamp fietsenwinkel voor de Van Speijk modellen en hun prijs

Hieronder enkele populaire modellen.

Van Speijk stadsfiets
No 759 is naam van de stadsfiets van Van Speijk (van Speijk geeft zijn fietsen wel erg onpersoonlijke namen). Deze Van Speijk fiets is ideaal voor dagelijks gebruik. Even de stad in, of een fietstocht maken in de omgeving. De Van Speijk No 759 brengt je overal.

De Van Speijk No 759 stadsfiets heeft een licht frame, zeven versnellingen, rollerbrakes en onderdelen van kwaliteitsmerken als Shimano, Selle Royal, Vredestein en Trelock. Heel veel kwaliteit voor zo weinig geld!

Van Speijk Elektrische fiets
Dat geldt ook voor de Van Speijk Elektrische fiets. De wordt aangeboden voor een prijs waarvoor je een gewone fiets verwacht. Heel goedkoop dus, maar aan de kwaliteit ligt het niet. Die is ook bij de van Speijk elektrische fiets uitstekend.

De accu is een uitneembare Li-Ion die voor 60 kilometer trapondersteuning biedt. De Van Speijk Eems elektrische fiets beschikt over 3 Shimano Nexus versnellingen met draaigedeelte in het handvat, een Shimano Nexus rollerbrake achter en de Shimano V-brake voor. De kabels zijn netjes weggewerkt in het frame. Een elektrische fiets van prima kwaliteit!

Van Speijk moederfiets
Met een prijs van nog geen 500 euro is de Van Speijk moederfiets één van de allergoedkoopste moederfietsen die er te koop is. Toch is deze Van Spijk een echte moederfiets met een lage opstap, veel ruimte tussen zadel en stuur, een dubbele fietsstandaard en een heel stevig frame. De Van Speijk moederfiets heeft 3 Shimano versnellingen, batterijverlichting en rollerbrakes.

Van Speijk transportprijs
Met een prijs van 250 euro is de Van Speijk transportfiets één van de goedkoopste Van Speijk fietsen (niet
de goedkoopste, er is ook een omafiets van circa 200 euro). Toch is het een goede en solide transportfiets, met een ijzersterk stalen frame, een stevige voordrager en extra brede banden.

Kijk in de Wehkamp fietsenwinkel voor de Van Speijk modellen en hun prijs
-->