Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Van Speijk fietsen

Goedkope fietsen: Van Speijk fietsen

Van Speijk was een goedkoop fietsenmerk dat zijn fietsen via internet verkocht. Van Spijk fietsen werden gemaakt in dezelfde fabriek als Union fietsen en onder de merknaam Van Speijk online door Wehkamp verkocht.Nadat Wehkamp stopte met de verkoop van fietsen, verdween Van Speijk als merknaam voor fietsen van de markt.
Dat hoeft echter niet als probleem gezien te worden, want hoewel Van Speijk relatief goedkoop zijn fietsen verkocht zijn er meer merken met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Zie goede goedkope fietsen voor de beste alternatieven voor Van Speijk fietsen.  


Van Speijk fietsen waren erg populair bij de klanten van Wehkamp.  Dat kwam vooral door de zeer lage prijzen. Zo kostte de Van Speijk elektrische fiets nog geen 1100 euro en had je al een stadsfiets voor zo'n 300 euro. Dit soort prijzen kom je inmiddels echter ook tegen bij de bovengenoemde goede goedkope fietsen.

Onder de merknaam Van Speijk werden alle soorten fietsen verkocht. Veel goedkope elektrische fietsen, maar ook stadsfietsen, transportfietsen, moederfietsen, en fietsen voor recreatief gebruik.

Alternatief: Pointer fietsen
Een goed alternatief voor Van Speijk fietsen zijn Pointer fietsen. Ook dit Nederlandse fietsmerk verkoopt heel goedkoop een breed scala aan mooie fietsen. Zowel e-bikes, als niet elektrische fietsen in alle soorten en modellen. En ook deze Pointer fietsen zijn bijzonder aantrekkelijk (en laag) geprijsd, met elektrische fietsen van onder de 1200 euro en stadsfietsen goedkoper dan 250 euro.

Andere goedkope fietsen
Andere goede alternatieven voor de goedkope Van Speijk fietsen zijn Vogue fietsen. Het gaat dan wel om een alternatief voor Van Speijk e-bikes want Vogue is tegenwoordig helemaal gespecialiseerd in elektrische fietsen. Online zijn deze Vogue elektrische fietsen zeer goedkoop te koop.

Ook Altec fietsen zijn goedkope fietsen van goede kwaliteit. De stadsfietsen van dit merk fietsen zijn al voor bedragen van minder dan 200 euro te koop. Alle soorten fietsen worden door Altec gemaakt. Ook elektrische fietsen en kinderfietsen.. Altec fietsen zijn zelfs goedkoper dan de Van Speijk fietsen destijds.

Kortom, Van Speijk fietsen worden niet langer door Wehkamp verkocht, maar er zijn nog volop goede goedkope alternatieven. Bij de bovenstaande goede goedkope fietsen vind je nog meer goedkope fietsmerken.
-->