Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Goedkope fietsen: Van Speijk fietsen

Goedkope fietsen: Van Speijk fietsen

Van Speijk is een voormalig merk fietsen. Van Speijk fietsen werden uitsluitend via Wehkamp verkocht.  Dit eindigde echter toen Wehkamp stopte met de verkoop van fietsen.

Van Speijk fiets

Inmiddels verkoopt Wehkamp weer fietsen, maar de Van Speijk fietsen zijn niet teruggekeerd. Wehkamp verkoopt nu fietsen van de merken Villette (elektrische fietsen) en Volare (kinderfietsen).

Met Vilette en Volare (zie boven) verkoopt Wehkamp weer goede goedkope fietsen, maar dat zijn uitsluitend e-bikes en kinderfietsen. Gelukkig zijn er andere goede goedkope fietsen verkrijgbaar in deze lage prijsklasse. Kijk maar eens naar de aanbiedingen van onderstaande fietsmerken.


Over Van Speijk fietsen

Het voormalige fietsmerk Van Speijk was een goedkoop fietsenmerk dat zijn fietsen via internet verkocht. Van Spijk fietsen werden gemaakt in dezelfde fabriek als Union fietsen maar onder de merknaam. Van Speijk online door Wehkamp verkocht.

Onder de merknaam Van Speijk werden alle soorten fietsen verkocht. Veel goedkope elektrische fietsen, maar ook stadsfietsen, transportfietsen, moederfietsen, en fietsen voor recreatief gebruik.

Nadat Wehkamp stopte met de verkoop van fietsen, verdween Van Speijk als merknaam voor fietsen van de markt.

Van Speijk fietsen waren erg populair bij de klanten van Wehkamp.  Dat kwam vooral door de zeer lage prijzen. Zo kostte de Van Speijk elektrische fiets nog geen 1100 euro en had je al een stadsfiets voor zo'n 300 euro. 

Dit soort prijzen kom je inmiddels echter ook tegen bij de aanbiedingen van de fietsen van bovengenoemde fietsmerken.

Kortom, Van Speijk fietsen worden niet meer gemaakt, en dus ook niet langer door Wehkamp verkocht. Maar er zijn nog volop goede goedkope alternatieven. 

Meer goede goedkope fietsen vind je bij onderstaande goedkope fietsmerken.Onderwerp:
Van Speijk is een voormalig fietsmerk. Van Speijk fietsen werden uitsluitend via de Wehkamp webwinkel online verkocht. In feite waren Van Speijk fietsen Union fietsen met een andere naam. Wehkamp is gestopt met de verkoop van Van Speijk fietsen en daarmee zijn deze tweewielers van de markt verdwenen. Wel verkoopt Wehkamp nog e-bikes van Vilette en fietsen voor kinderen van Volare. Voor rijwielen in de goedkope prijsklasse van Van Speijk fietsen zijn er alternatieven in de vorm van Amigo, Popal en Altec fietsen. Kijk hier boven voor aanbiedingen.

-->