Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Union fietsen. Voordelige stadsfietsen

Union fietsen. Voordelige stadsfietsen


Union is een Nederland merk fietsen met een lange historie. In 1904 werden de eerste Union fietsen al gemaakt. Vandaag de dag is Union gespecialiseerd in stadsfietsen. Goede stadsfietsen voor een lage prijs, zo kun je de recente Union fietsen het best omschrijven.

Union fietsen voordelig online te koop

Naast gewone stadsfietsen maken ze ook elektrische stadsfietsen, trendy urban bikes en transportfietsen. Hun collectie is online te koop. Je bestelt ze via internet en kunt ze dan bij een fietsenwinkel naar keuze rijklaar ophalen. Kijk hier voor alle modellen en prijzen.Geschiedenis Union fietsen

In 1904 begonnen drie broers Van den Berg met het maken van Union fietsen. Ze hadden echter een probleem, bijna niemand kon in die tijd fietsen. Daarom gingen de broers ook fietsles geven en creerde zo hun eigen doelgroep.Het was het begin van een groot succes. In 1966 werd de miljoenste Union fiets gemaakt en vandaag de dag kent nog bijna iedere Nederlander dit fietsmerk. Helemaal over rozen ging dat pad echter niet, want Union is in de loop der tijd vele malen van eigenaar veranderd.


-->