Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 3 goedkope elektrische fietsen (onder de 1.000 euro)

3 goedkope elektrische fietsen (onder de 1.000 euro)


Voor een elektrische fiets kun je 3.000 euro neertellen maar niet iedereen kan het zich veroorloven zoveel geld neer te tellen voor een fiets. Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven. Hier vind je een overzicht van drie goedkope elektrische fietsen die online worden aangeboden voor prijzen van 699 euro tot 999 euro.


Onderstaande elektrische fietsen zijn exclusief online te koop bij MatraBike, de specialist in goedkope maar goede fietsen. Kijk daar voor alle details en de meest recente prijs (de genoemde prijzen zijn per juni 2016). Alle fietsen worden rijklaar gratis thuisbezorgd.

Cross E-Trendy City N3

Adviesprijs 1899 euro. Nu 899 euro. Gratis thuisbezorgd.
Door de ANWB uitgeroepen tot de elektrische fiets met de beste prijs / kwaliteit verhouding. En dat is niet voor niets! De Cross E-Trendy City N3 is een comfortabele elektrische fiets die zeer geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze e-bike is voorzien van een 250W motor. een 8Ah accu (goed voor een actieradius van 80km) en een Shimano Nexus schakelsysteem met 3 versnellingen.


De Cross E-Trendy City N3 beschikt over zowel een v-brake als een rollerbrake. Ook de remmen van van het Japanse topmerk Shimano. De voorvork van de Cross E-Trendy is voorzien van een comfortabele vering en deze goedkope elektrische fiets heeft een veilige gesloten kettingkast. En dat allemaal voor slechts 899 euro!

Cross E-City Harmony S7

Adviesprijs 1499 euro. Nu 699 euro. Gratis thuisbezorgd.
Maar het kan nog (veel) goedkoper. De Cross E-City Harmony is te koop vanaf 699 euro. Dat is absurt goedkoop voor een elektrische fiets, en de Cross E-City Harmony S7 is ook nog eens meer dan rijk uitgerust. Zo beschikt deze goedkope e-bike over 7 versnellingen (Shimano Altus), een sterke 36V motor, een 10Am lithium accu (goed voor 80km met trapondersteuning), 4 trapondersteuningen en voorvering.


Voor 100 euro meer (dus slechts 799 euro) heb je een versie met een 13Ah accu waarmee je wel 100km met trapondersteuning kunt rijden.

Cross E-City MPF

Adviesprijs 2499 euro. Nu 999 euro. Gratis thuisbezorgd.
De meest dure van de drie goedkope elektrische fietsen die een adviesprijs van 2.499 euro heeft maar nu onder de 1000 euro aangeboden wordt. Deze Cross E-City beschikt over een 36V middenmotor, 3 ondersteuningsstanden, een 10 Ah accu (actieradius 80 km), 7 naafversnellingen (Shimano Nexus) en een heel fraai en eigentijds uiterlijk.Kijk voor meer informatie over deze goedkope elektrische fietsen bij de bovengenoemde winkel.
-->