Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Diva damesfiets

Batavus Diva damesfiets


De Batavus Diva is zoals de naam al doet vermoeden een echte damesfiets. Batavus brengt de Diva in twee modellen op de markt. Hoewel het in feite dezelfde fiets is zijn het twee heel verschillende diva's.

Het komt vooral door de kleur dat beide Diva's een heel verschillende uitstraling hebben. De Batavus Diva N7 is zwart van kleur en dat geeft de fiets, hoewel stijlvol, toch een klassieke uitstraling. Dat de bekende omafiets de basis vormt van de Batavus Diva is bij de N7 goed te zien.

De Batavus Diva N3 is lila van kleur en dat geeft dezelfde fiets meteen een veel jongere en frissere uitstraling. Ook een diva, maar dan Lady Gaga in plaats van Barbara Streisand.


Tussen beide Diva's is nog een groot verschil. De zwarte Batavus Diva N7 heeft zeven versnellingen, de lila Diva N3 heeft er slechts drie. Verder zijn beide versies van de Batavus Diva stadsfiets gelijk.

Het zijn beide degelijke Batavus damesfietsen met Shimano rollerbrakes, een Shimano naafdynamo en een comfortabel Selle Royal 5015 zadel.

Kijk voor de goedkope actuele prijs van de Batavus Diva damesfietsen bij aanbiedingen van Batavus fietsen
-->