Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Van Speijk elektrische fiets

Van Speijk elektrische fiets

Wie een zo'n goedkoop mogelijke elektrische fiets zoekt kan kiezen voor een Van Speijk elektrische fiets. Deze elektrische fietsen wordt voor minder dan 900 euro aangeboden. Een spectaculair lage prijs, maar wat krijg je voor dat geld?

Van Speijk fietsen hebben een gedegen basis. Het zijn Hollandse fietsen die door Union worden gemaakt. De Van Speijk elektrische fiets beschikt dus over de technologie van Union, een vertrouwd idee.

Ook de exclusieve aanbieder van deze fietsen, Wehkamp, is een bedrijf dat vertrouwen geeft.

De meest voordelige Van Speijk elektrische fiets is de Van Speijk Eems (alleen te koop in de Wehkamp fietsenwinkel). Dit is een oerhollandse fiets om te zien. Alleen de accu achterop verraadt dat we met een elektrische fiets van doen hebben.

Een krachtig motortje is in het voorwiel geplaatst. Deze geeft samen met de Li-Ion accu 60 kilometer lang elektrische trapondersteuning. De uitneembare accu kan makkelijk onderweg worden opgeladen.

Schakelen tussen de 3 Shimano Nexus versnellingen gaat heel luxe via een draaigedeelte in het handsvat. De Van Speijk elektrische fiets beschikt over een Shimano V-brake voor en een Shimano Nexus rollerbrake achter.

De mate van ondersteuning wordt bepaald via een bediening op het stuur. Er zijn drie ondersteuningsniveaus, zodat u om meer ondersteuning kunt vragen als u berg op wilt, en minder als u de wind in de rug heeft.

Naast de Eems levert Van Speijk ook de Waal. Dit model heeft voor 100 euro meer zeven versnellingen.

De van Speijk elektrische fietsen worden geheel rijklaar thuis afgeleverd. Er zit vijf jaar garantie op het frame, en twee jaar garantie op de onderdelen.

En dat alles voor een aanschafprijs die veel lager ligt dan die van de concurrentie.

Kijk bij Wehkamp voor de actuele prijs en de specificaties van de Speijk elektrische fietsen.
-->