Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Elektrische moederfietsen

Elektrische moederfietsen


Het is een ideale combi: Die van de moederfiets en de e-bike. Het is immers best zwaar fietsen, met kinderen en boodschappen op de fiets. Elektrische trapondersteuning is dan erg welkom, en die biedt een elektrische moederfiets. Hier kijken we naar enkele goede elektrische moederfietsen.


>>> Onderstaande fietsen (en veel meer) zijn allemaal met hoge korting online te koop bij Fietsenwinkel. Kijk door voor deze elektrische moederfietsen tegen de laagste prijs.

Sparta Amazone 4 Life Smart Electric

De Sparta Amazone 4 Life Smart Electric is de e-bike versie van de van de bijzondere Sparta Amazone 4 Life. Wat deze Sparta zo'n bijzondere fiets maakt is dat je de fiets zelf kunt "ombouwen" tot moederfiets door een andere (meegeleverde) stuurpen te plaatsen. Je hebt dus een gewone e-bike en elektrische moederfiets in één.De speciale stuurpen geeft je meer ruimte voor een voorzitje, en de bagagedrager is verlengt zodat je toch nog ruimte hebt voor fietstassen als je een achterzitje gebruikt. Ideaal! Kijk bij bovenstaande winkel voor de actuele laagste prijs en meer informatie over deze bijzondere elektrische moederfiets die daar ook als gewone moederfiets te koop is.

Cortina E-Roots

De Cortina E-Roots is een meer traditionele moederfiets, maar dan in e-bike uitvoering. De frame van deze elektrische fiets is langer dan gebruikelijk zodat er meer ruimte tussen zadel en stuur is voor een fietszitje. Ook beschikt deze elektrische moederfiets over een dubbele fietsstandaard die sterker is dan normaal en een stuurslot. Beide om te voorkomen dat de moederfiets e-bike om valt als er een kindje op zit.De voorwielmotor zorgt voor een fijne elektrische trapondersteuning en dankzij 8 versnellingen kun je op alle terreinen uit de voeten. Kijk bij de bovengenoemde fietsenwinkel voor alle uitvoeringen van deze elektrische moederfiets.

Puch E-Rhythm 

De Puch E-Rhythm  is ook zo'n e-bike die het moeders makkelijk maakt. Het is een degelijke elektrische mammafiets die qua specificaties veel overeenkomsten met de Cortina elektrische moederfiets heeft. Ook deze fiets beschikt over een brede instap, veilige rollerbrakes, goede trapondersteuning (met wel 9 standen), een stevige achterdrager geschikt voor een kinderzitje en een krachtige voorwielmotor.


Het is een veilige, comfortabele en betrouwbare elektrische moederfiets tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Kijk bij de bovenstaande online fietsenwinkel om deze en andere fietsen met hoge korting te kopen.

Foto bovenaan: Sparta
-->