Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Consumentenbond test fietsstoeltjes

Consumentenbond test fietsstoeltjes

De Consumentenbond heeft fietstoeltjes voor kinderen getest en daarbij is het Mini Exclusive voorzitje van Bobike bekroond met zowel de titel van Beste Koop als Best uit de Test.


Acht populaire kinderzitjes voor op de fiets werden door De Consumentenbond getest. Er werd daarbij gekeken naar veiligheid, comfort, design en afwerking van de fietsstoeltjes.


Beste fietsstoeltje en beste koop

De Bobike Mini Exclusive kwam daarbij als best uit de test. Bovendien is de prijs van dit fietszitje dusdanig laag dat het fietsstoeltje ook werd uitgeroepen tot beste koop. Deze combinatie komt bij tests van De Consumentenbond maar zelden voor. Meestal is een beste product relatief duur. In geval van het Bobike Mini Exclusive fietszitje is dat niet het geval. Dit maakt dit voorzitje voor op de fiets wel een heel duidelijke winnaar.

Bobike Mini Exclusive

De Bobike Mini Exclusive is een veilig kinderzitje van hoge kwaliteit. Het fietsstoeltje is TUV goedgekeurd en voldoet aan de EM 14344 normen. Het is een dubbelwandig stoelkuipje dat een goede bescherming biedt. Dankzij jet Click & Go systeem kan het zitje snel en veilig worden gemonteerd op de fiets zonder dat daar gereedschap voor nodig is. Ook kun je hem er weer heel eenvoudig afhalen als je het fietsstoeltje niet gebruikt.

Dit als best geteste Bobike fietszitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar en tot een gewicht van 15 kilo. De Bobike Mini Exclusive is leverbaar in vijf kleurstellingen. Het fietsstoeltje is voordelig te koop bij de beste winkels om een fietszitje te kopen.


-->