Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Vogue fietsen. Aanbiedingen.

Vogue is een specialist in elektrische fietsen. Hier een overzicht van alle goede Vogue fietsen en aanbiedingen van deze Vogue e-bikes bij de goedkoopste aanbieders.

Vogue fiets e-bike

Vogue is het belangrijkste fietsmerk van fietsfabrikant Bimas Bike uit Zaandam. Tegenwoordig worden er onder de naam Vogue alleen nog maar elektrische fietsen gemaakt en verkocht. Deze Vogue e-bikes heb je in veel modellen, maar altijd zijn het goede elektrische fietsen tegen een lage prijs.

Hier kun je Vogue fietsen goedkoop kopen

De lage prijs geldt vooral als je een Vogue fiets online koopt. Diverse online fietsenwinkels bieden namelijk de Vogue fietsen met een bijzonder hoge korting aan. De korting op deze Voge e-bikes kan oplopen tot vele honderden euro's. Het is dus zeer aan te raden bij onderstaande winkels even de prijzen te bekijken.


Deze winkels bieden een goed assortiment Vogue fietsen en geven de hoogste kortingen.Heel veel Vogue fietsen

Hoewel Vogue alleen nog maar e-bike maakt is het aanbod aan verschillende Vogue fietsen nog steeds heel groot. Onder de naam Vogue worden elektrische stadsfietsen en elktrische ransportfietsen verkocht, maar ook elektrische bakfietsen en elektrische vouwfietsen.

Dit zijn voorbeelden van populaire Vogue fietsen:

Vogue Basic (stadsfiets)
De Vogue Basic is een elektrische stadsfiets die beschikbaar is met 3 of 7 versnellingen. Een goede goedkope e-bike met voorwielmotor en accu onder de bagagedrager.

Vogue Mestergo (toerfiets)
Comfortabele en mooie e-bike met accu fraai weggewerkt in frame. Is er met achterwielmotor en (als Vogue Mestergo Mid) met middenmotor.

Vogue Excellent (toerfiets)
De Vogue Excellent is een variant op de Mestergo met middenmotor, accu in frame  en 8 versnellingen.

Vogue Mio (toerfiets)
Wederom een goede en comfortabele Vogue fiets voor stad en recreatie. Ook de Vogue Mio beschikt over een middenmotor maar de accu bevindt zich bij de Mio onder de achterdrager.

Vogue Premium (toerfiets)
De Vogue Premium met voorwielmotor is met het oog op forenzen ontwikkeld. Een ideale fiets voor woon werk verkeer, maar ook voor scholieren. Het is een relatief goedkope e-bike voor lange afstanden met een sterk frame en een degelijk uitvoering.

Vogue Infinity (toerfiets / stadsfiets)
Dat geldt ook voor de Vogue Infinity die met zijn 8 versnellingen, middenmotor en rechte zit een echte mix van een elektrische toerfiets en een elektrische stadsfiets is.


Vogue SLX (luxe toerfiets)
Een heel comfortabele. luxe en sportieve e-bike met hydraulische schijfremmen, een verende zadelpen, een verende voorvork, een middemotor, een accu met een hoge actieradius en meer onderdelen van hoge kwaliteit.

Vogue Elite: (transportfiets)
Elektrische transportfiets. Verkrijgbaar met voorwielmotor en middenmotor.

Vogue Comfort (lage instap)
Met zijn  lage en ruime instap is deze (inderdaad comfortabele) Vogue Comfort zeer geschikt als seniorenfiets en moederfiets. De Vogue Comfort beschikt over een voorwielmotor.

Vogue Superior (bakfiets)
Populaire elektrische Vogue bakfiets. Verkrijgbaar als Vogue Superior 2 (2 wielen), Vogue Superior 3 (3 wielen) en de Vogue Superior Deluxe (met 3 wielen en een middenmotor in plaats van achterwielmotor).

Vogue Carry (bakfiets)
Andere elektrische bakfiets van Vogue. Ook in versies met 2 en 3 wielen. Met middenmotor.Vogue Troy (bakfiets)
Wederom een elektrische Vogue bakfiets, Alleen verkrijgbaar met 3 wielen en een achterwielmotor.

Vogue Easy Go (vouwfiets)
De Vogue Easy Go is een elektrische vouwfiets. Handig voor forenzen en om mee te nemen op vakantie. 

Vogue Tri Velo (e-bike met 3 wielen)
De Vogue Tri Velo is de Vogue fiets voor senioren en andere mensen die een extra stabiele fiets nodig hebben. Deze elektrische fiets is voorzien van 3 wielen, het is de Vogue driewieler voor volwassenen.

Er wordt veel aandacht besteedt aan het uiterlijk en de uitstraling van de fietsen. Voor jonge mensen hechten veel waarde aan het design van hun fiets. Vogue biedt dan ook fietsen met een verzorgde en trendy uitstraling. Daarnaast zijn de Vogue fietsen vaak in vele kleuren en kleurcombinaties te koop. 

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Vogue fietsen voor alle modellen, specificaties, mogelijkheden en de laagste prijzen.

Zie ook:

Foto's: Bimas Bike (fabrikant Vogue fietsen)


Onderwerpen:
Vogue fietsen zijn goedkope e-bike van goede kwaliteit. Vogue Bike, zoals het merk officieel heet, is een label van de Nederlandse fietsfabrikant Bimas Bikes. Hierboven vind je een overzicht van populaire Vogue fietsen en aanbiedingen van Vogue fietsen bij de beste winkels waar je een Vogue fiets goedkoop online kunt kopen. Een Vogue fiets is altijd een elektrische fiets / e-bike.


-->