Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Burgers fietsen. Voordelig en oer-Hollands.

Burgers fietsen. Voordelig en oer-Hollands.

Burgers is het oudste fietsmerk van Nederland. Burgers Fietsen is misschien zelfs wel het langst nog bestaande merk fietsen van de wereld. De eerste Burgers fiets werd al in 1869 gemaakt. En Burgers fabriceert nog steeds fietsen.


De huidige generatie Burgers fietsen past nog steeds bij de lange historie van dit fietsmerk. Burgers maakt namelijk nostalgische Hollandse fietsen zoals omafietsen en transportfietsen.

Hier koop je goedkoop Burgers fietsen online

Onderstaande winkels verkopen de fietsen van Burgers tegen lage prijzen, vaak met hoge korting.Hollandse fietsen

Het is niet verwonderlijk dat één van de meest succesvolle fietsen van het merk de Burgers Nostalgie heet. De Nostalgie is een prachtige retro omafiets / opafiets die door Burgers in verschillende varianten op de markt wordt gebracht. De Burgers Pick Up is de basic transportfiets van dit Oer-Hollandse fietsmerk en de Burgers Porteur Grand Luxe is zijn wat luxere broertje.

Mix van klassiek en moderne techniek

Maar ook als je wat moderners zoekt kun je bij Burgers terecht. De Burgers RAW is een unieke mix van een moderne designfiets met een traditionele omafiets. Het is een strak vormgegeven fiets met moderne techniek waarin bijvoorbeeld alle kabels in het frame zijn weggewerkt. Dat levert een heel mooi retro-modern plaatje op.

Al deze Burgers fietsen zijn heel voordelig geprijsd. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Burgers fietsen.


-->