Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Burgers fietsen. Met aanbiedingen

Burgers fietsen. Met aanbiedingen

Hier kijken we naar Burgers fietsen. Met aanbiedingen van Burgers fietsen en informatie over de Burgers fiets.

Burgers fietsen

Burgers is het oudste fietsmerk van Nederland. Burgers Fietsen is misschien zelfs wel het langst nog bestaande merk fietsen van de wereld. De eerste Burgers fiets werd al in 1869 gemaakt. En Burgers fabriceert nog steeds fietsen. Vroeger in Deventer, tegenwoordig in Drachten (Friesland).

Tot voor kort maakte Burgers vooral transportfietsen, omafietsen en andere klassiek Hollandse fietsen, maar de laatste jaren zijn daar veel moderne fietsen bijgekomen, waaronder ook Burgers e-bikes. Hieronder vind je een kort overzicht van verschillende Burgers fietsen.

Hier koop je goedkoop Burgers fietsen online

Maar eerst de adressen waar je Burgers fietsen goedkoop online kunt kopen. Onderstaande winkels verkopen de fietsen van Burgers tegen lage prijzen, vaak met hoge korting.Overzicht Burgers fietsen

Hieronder vind je een kort overzicht met de belangrijkste fietsen die Burgers maakt en verkoopt.

Burgers Edge (e-bike)
Een moderne Burgers elektrische fiets met een Shimano Steps middenmotor.

Burgers Explorer (e-bike)
Een eveneens moderne e-bike. Deze wordt echter alleen aan bedrijven geleverd.

Burgers Urban
Sportieve fiets, verkrijgbaar als damesfiets en herenfiets, die zeer geschikt is voor fietstochten, woon werk verkeer en scholieren. Ook verkrijgbaar met lage instap.

Burgers Breeze
Stadsfiets. Verkrijgbaar in dames model en heren model/

Burgers Dynamic
Burgers stadsfiets, die ook prima lange afstanden aan kan. Is beschikbaar in versies met 3 en 7 versnellingen.

Burgers CityDrifter
Coole Burgers herenfiets met terugtraprem. Wel (naar keuze) 3 of 7 versnellingen. 

Burgers Hopper
Burgers transportfiets. Met keuze uit handremmen of terugtraprem, en uit 3 of 7 versnellingen. Standaard geleverd met een naafdynamo, een defenderslot en natuurlijk een voordrager.

Burgers Cargo
Een andere Burgers transportfiets, maar de Burgers Cargo is een echte klassieke retro transportfiets om te zien. Verkrijgbaar als damesfiets en herenfiets. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Burgers Pick Up
Nog een retro Burgers transportfiets. Maar de Burgers Pick Up is gemaakt van staal in plaats van aluminium (zoals de Burgers Cargo). En bij dit model kun je kiezen tussen 3 of 7 versnellingen en tussen een terugtraprem en rollerbrakes.

Burgers Dienstfiets
Deze vierde Burgers transportfiets is de meest klassieke transportfiets de je je voor kan stellen. Meer retro kan een fiets niet zijn. Met terugtraprem, geen versnellingen en dikke spaken. Te koop als dames fiets en heren fiets.

Burgers Moederfiets
De naam zegt het al. De mammafiets van Burgers. Ruime instap, tweebeens fietsstandaard, breed stuur en een bagagedrager extra geschikt voor een kinderzitje. Met rollerbrakes. 3 of 7 versnellingen.

Burgers Lage Instap
Ook deze fiets heeft een extra ruime en lage instap. Deze Burgers fiets is met zijn lage instap vooral op ouderen gericht. Bij de Burgers Lage Instap kun je kiezen uit 3 of 7 versnellingen en rollerbrakes of een een remnaaf (terugtraprem).

Burgers Nostalgie Retro
De naam zegt ook hier veel. Dit is de Burgers omafiets / opafiets. Een echt nostalgische fiets.

Burgers Nostalgie DeLuxe
Een iets meer moderne versie van de Burgers Nostalgie Retro.

Burgers Young
Een iets kleinere (26 inch) omafiets, speciaal voor tieners.

Al deze Burgers fietsen zijn heel voordelig geprijsd. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Burgers fietsen.

Onderwerp:
Hier vind je een overzicht van de fietsen van het fietsmerk Burgers, en aanbiedingen van Burger fietsen bij de beste winkels die deze Burgers fietsen goedkoop verkopen.


-->