Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Van Speijk T23: Heel betaalbare goede elektrische fiets

Van Speijk T23: Heel betaalbare goede elektrische fiets

Met de Van Speijk T23 levert de Nederlandse fietsfabrikant Van Speijk een bijzonder mooie elektrische fiets af die niet alleen kwalitatief uitstekend is, maar ook heel betaalbaar.


Zoals gewoonlijk bij Van Speijk is de T23 elektrische fiets een fiets met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding.

De Van Speijk T23 is exclusief bij de Wehkamp Fietsenwinkel te koop.

De Van Speijk T23 is een elektrische fiets die niet veel meer dan 1.000 euro kost. Een ongelofelijk lage prijs gezien de specificaties van deze goede elektrische fiets. De T23 is zowel verkrijgbaar in een model voor dames als voor heren.

In het voorwiel van de Van Speijk T23 zit een krachtige elektrische motor verborgen die wordt gevoed door een Li-Ion accu. Deze accu zit op zijn beurt fraai weggewerkt onder de bagagedrager. De accu levert voldoende energie om tot 60 kilometer trapondersteuning te bieden. In 6 a 8 uur is de accu weer helemaal gevuld en klaar voor een volgende lange fietstocht.

Natuurlijk kan de accu van de fiets worden losgehaald zodat je deze op iedere plek in huis, kantoor of hotel bij een stopcontact kunt opladen. Ook onderweg kan de accu makkelijk even worden "bijgetankt". Bijvoorbeeld bij een restaurant of bij vrienden waarbij je een kopje koffie gaat drinken.

Handig is de 6 km/u functie waarbij je helemaal niet hoeft te trappen. Door op een kopje te drukken rijdt de elektrische fiets stapvoets met 6 kilometer per uur. Deze functie is niet zozeer bedoelt om er met deze snelheid op te rijden, maar om de fiets heel makkelijk aan de hand mee te nemen als je een stukje moet lopen. Voor het echte fietswerk heb je nog drie ondersteuningsniveaus tot je beschikking.

En buiten het elektrische gedeelte is de Van Speijk T23 ook een prima fiets die geschikt is voor lange fietstochten, maar ook voor het doen van een boodschapje. Zowel de damesfiets al de herenfiets beschikken over 3 Shimano Nexus naafversnellingen, een licht frame waarin de kabels zijn weggewerkt, een comfortabel Selle Royal Moody zadel, AXDA LED batterij-verlichting voor en achter, een ART goedgekeurd AXA Defender veiligheidsslot en veel meer luxe en comfort.

De fiets wordt door Wehkamp geheel rijklaar thuis afgeleverd en onderhoud en reparaties (ook onder garantie) kunnen gewoon thuis door specialisten worden uitgevoerd. Op Van Speijk T23 elektrische fietsen is namelijk de geweldig goede Wehkamp garantie op fietsen van toepassing.
-->