Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Balance elektrische fiets meer zeer ruime en lage instap

Gazelle Balance elektrische fiets meer zeer ruime en lage instap

De Gazelle Balance heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Het is een veilige elektrische fiets die stevig op de weg ligt, makkelijk in balans is te houden en een bijzondere comfortabele instap heeft.

Gazelle e-bike ruime instap

Dit maakt de Gazelle Balance tot de ideale elektrische fiets voor ouderen die iets minder makkelijk uit de voeten kunnen. De Gazelle Balance beschikt zelfs over een gepantenteerd intelligent systeem (intelligent seating position) dat altijd voor een comfortabele en gezonde zithouding zorgt.

En zo heeft de Gazelle Balance meer functionaliteiten die zorgen voor veel comfort en gemak. Zo is het zadel extra comfortabel, een ideaal wapen tegen zadelpijn. Het digitale display, waarop geregeld wordt hoeveel trapondersteuning er gegeven moet worden, is extra eenvoudig en duidelijk in het gebruik en de kabels zijn weggewerkt in het frame.


Meest opvallende aan de Gazelle Balance is echter de comfortabele lage en ruime instap. Zonder moeite stap je op deze elektrische fiets en rij je weg. Trapondersteuning door middel van rotatiesensor kan daarbij een behulpzaam duwtje geven. De afneembare accu van deze elektrische Gazelle fiets kan via ieder stopcontact worden opgeladen dankzij de acculader.

De Gazelle Balance beschikt over een Panasonic voorwielmotor. Ook alle andere onderdelen zijn van hoge kwaliteit, zoals we van Gazelle mogen verwachten.

Zoek je een elektrische fiets met een ruime en lage instap? Kijk dan eens naar de Gazelle Balance. Met geen enkele andere elektrische fiets gaat opstappen, afstappen en de benen aan de grond zetten bij het verkeerslicht zo makkelijk als bij deze Gazelle fiets met lage en ruime instap.

Zie ook: 

Foto: Gazelle Fietsen
-->