Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Balance Innergy elektrische fiets

Gazelle Balance Innergy elektrische fiets

De Gazelle Balance Innergy heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Het is een veilige elektrische fiets die stevig op de weg ligt, makkelijk in balans is te houden en een bijzondere comfortabele instap heeft.


Dit maakt de Gazelle Balance Innergy tot de ideale elektrische fiets voor ouderen die iets minder makkelijk uit de voeten kunnen. De Gazelle Balance Innergy beschikt zelfs over een gepantenteerd intelligent systeem (intelligent seating position) dat altijd voor een comfortabele en gezonde zithouding zorgt.

En zo heeft de Gazelle Balance Innergy meer functionaliteiten die zorgen voor veel comfort en gemak. Zo is het zadel extra comfortabel, een ideaal wapen tegen zadelpijn. Het digitale display, waarop geregeld wordt hoeveel trapondersteuning er gegeven moet worden, is extra eenvoudig en duidelijk in het gebruik en de kabels zijn weggewerkt in het frame.
Meest opvallende aan de Gazelle Balance Innergy is echter de comfortable lage instap. Zonder moeite stap je op deze fiets en rij je weg. Trapondersteuning door middel van rotatiesensor kan daarbij een behulpzaam duwtje geven. De afneembare accu van deze elektrische Gazelle fiets kan via ieder stopcontact worden opgeladen dankzij de acculader.
-->