Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » New Looxs fietstassen

New Looxs fietstassen

New Looxs (New Looks) is een grote en zeer populaire producten van fietstassen. Dit merk levert allie soorten tassen die voorop en achterop de fiets bevestigd kunnen worden.


De bekende dubbele fietstassen, maar ook speciale schooltassen, rugzakken, laptoptassen en schoudertassen die je aan de fiets kunt bevestigen.

Ook voor een picknickmand voor op de fiets, of voor een zadeltas is New Looxs een uitstekend merk.


Dubbele fietstas


Alleen op het gebied van dubbele fietstassen levert New Looxs al meer dan 10 modellen. En al deze fietstassen zijn ook nog eens in verschillende kleuren en designs beschikbaar. Populaire dubbele fietstassen zijn de Mondi, Yezz, Fiori en Bisony modellen.

Dubbele fietstassen van New Looxs zijn erg praktisch omdat je er veel spullen (zoals boodschappen) in mee kunt nemen.

Enkele fietstas

Ook levert New Looxs vele enkele fietstassen. Hierin kun je minder spullen kwijt, maar je kunt ze als tas van de fiets nemen en bij je dragen wat natuurlijk veel flexibeler is tijdens het boodschappen doen.De enkele fietstassen van New Looxs zijn er als handtas (o.a. de Bolsa, Camella, Sensa, Presa en de Shopper Eclypse) en als schoudertas. Onder andere de New Looxs Postino, Alba, Daisy, en Mezzo zijn populaire enkele fietstassen.

Meer fietstassen
En zo heeft New Looxs nog veel meer fietstassen. Kijk in bovenstaande overzicht met alle aanbiedingen voor de mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Alle fietstassen tips
-->