Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » New Looxs fietstassen

New Looxs fietstassen

Aanbiedingen van New Looxs fietstassen. Een New Looxs fietstas behoort tot de beste fietstassen die er te koop zijn.

New Looxs (New Looks) is een grote en zeer populaire Nederlandse fabrikant van fietstassen. New Looxs levert alli soorten tassen die voorop en achterop de fiets bevestigd kunnen worden.


De bekende dubbele fietstassen, maar ook speciale schooltassen, rugzakken, laptoptassen en schoudertassen die je aan de fiets kunt bevestigen.

Ook voor een picknickmand voor op de fiets, of voor een zadeltas is New Looxs een uitstekend merk.Dubbele fietstas

Alleen al op het gebied van dubbele fietstassen levert New Looxs al meer dan 10 modellen. En al deze New Looxs fietstassen zijn ook nog eens in verschillende kleuren en designs beschikbaar. Populaire dubbele fietstassen van New Looxs zijn de Mondi, Yezz, Fiori en Bisony modellen.
New Lookx fietstas (dubbel)

Dubbele fietstassen van New Looxs zijn erg praktisch omdat je er veel spullen (zoals boodschappen) in mee kunt nemen.

Enkele fietstas

Ook levert New Looxs vele enkele fietstassen. In zo'n New Looxs fietstas kan je minder spullen kwijt, maar je kunt ze als tas van de fiets nemen en bij je dragen wat natuurlijk veel flexibeler is tijdens het boodschappen doen. Zo'n New Looxs fietstas wordt dan ook een shopper genoemd.New Looxs fietstas enkel (shopper)


De enkele fietstassen van New Looxs zijn er als handtas (o.a. de Bolsa, Camella, Sensa, Presa en de Shopper Eclypse) en als schoudertas. Onder andere de New Looxs Postino, Alba, Daisy, en Mezzo zijn populaire enkele fietstassen.

Meer New Looxs fietstassen
En zo heeft New Looxs nog veel meer fietstassen. Kijk in bovenstaande overzicht met alle aanbiedingen voor de mogelijkheden en prijzen, en koop daar een New Looxs fietstas goedkoop.


Zie ook: Alle fietstassen tips


Onderwerp:
Het Nederlandse fietstas merk New Looxs behoort tot de beste fietstas merken. New Looxs maakt alle soorten fietstassen en elke New Looxs fietstas is goed van kwaliteit.

-->