Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Ferrini Venue, voordelige hybride fiets

Ferrini Venue, voordelige hybride fiets


De Ferrini Venue is een stijlvolle hybride stadsfiets van Italiaanse / Bulgaarse makelij. De Ferrini Venue is er voor dames en heren. Deze Ferrini fiets wordt online heel goedkoop aangeboden.

Kijk maar eens  bij de aanbiedingen van Ferrini fietsen voor de goedkoopste aanbiedingen bij de fietsenwinkels in Nederland. Deze leveren ook in België.

Het Italiaanse / Bulgaarse Ferrini staat bekend als een fabrikant van sportieve fietsen. Die beschrijving gaat ook op voor de Ferrini Venue. Het is een fiets die er niet alleen stijlvol en sportief uitziet maar dat ook is. De fraai vormgegeven fiets is voorzien van 3, 6, 21 of 24 versnellingen, rollerbrakes of een V-brake remsysteem en een licht aluminium frame.Zelfs de hybride Ferrini Venue met 21 Shimano Tourney versnellingen is online heel goedkoop te kopen. Deze luxe versie beschikt niet alleen over heel veel versnellingen, maar ook over een comfortabel schuimzadel, voorvering, een verstelbaar stuur, solid grip handvatten, een luxe bagagedrager met snelbinders en fietsverlichting die apart is te bedienen met een on/off knop voor het voor en achterlicht.Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor de laagste prijs voor de Ferrini Venue in verschillende versies voor dames en heren.
-->