Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Ontwerp je eigen persoonlijke fietskrat

Ontwerp je eigen persoonlijke fietskrat

Eigen fietskrat ontwerp

Het is mogelijk je eigen fietskrat te ontwerpen en deze thuisgestuurd te krijgen. Dat kan zelfs een fietskrat met eigen foto, eigen logo en / of eigen teksten zijn. Duur is dit niet eens! Kies hier voor alle mogelijkheden en het online programma waarmee je je eigen fietskrat kunt ontwerpen.


Een unieke fietskrat die niemand anders heeft. Helemaal in je persoonlijke stijl, en eventueel met de mooiste zelfgemaakte foto. Of een foto die je op internet hebt gevonden. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Hieronder kun je het allemaal uit proberen, en we geven nog een korte samenvatting van de mogelijkheden.Eigen persoonlijke fietskrat ontwerpen


Zo ontwerp je je persoonlijke fietskrat

Eerst kies je voor het formaat krat dat je wilt gaan maken. Een medium fietskrat of een grote fietskrat.

Daarna kies je de basis kleur van de krat. Vervolgens kun je aan de slag met net ontwerp van je eigen persoonlijke fietskrat.

De eerste stap die je bij het fietskrat ontwerp neemt is het kiezen van de print van de fietskrat. Dat kan een vrij neutrale achtergrond zijn, zoals de print van een houtsoort, een steensoort (bijvoorbeeld marmer), een panterprint of een getekend patroon, maar ook een wat drukkere print als achtergrond zoals afbeeldingen van dieren of bloemen.

Eigen fietskrat maken


Ook logo's en teksten zijn mogelijk als basis voor je persoonlijke zelf ontworpen fietskrat.

Maar je kunt ook via een tekenprogramma je eigen fietskrat print helemaal van begin af aan zelf ontwerpen of de gekozen print aanpassen. Je kunt er bijvoorbeeld teksten aan toevoegen.

Maar de meest persoonlijke fietskrat ontwerp je door een eigen foto in het ontwerpprogramma te importeren en deze als basis voor je fietskrat te gebruiken. Een foto van je huisdier, je favoriete sporter of artiest, je vriendin, alles kan als in het ontwerp van je persoonlijke fietskrat worden opgenomen.

Eigen ontwerp fietskrat maken

Voor ondernemers en bedrijven zijn deze persoonlijke fietskratten natuurlijk ook ideaal. Een fietskrat met een logo en reclametekst zijn zo gemaakt en deze persoonlijk ontworpen fietskratten zijn niet veel duurder dan een standaard fietskrat.

Kijk op Bicibo voor alle mogelijkheden voor het ontwerpen van je eigen fietskrat en voor heel veel voorbeelden van dit soort unieke fietskratten.

Bij Bicibo vind je ook een groot aantal mooie design fietskratten, met speciale designs voor meisjes, jongens, dames en heren.


Zie ook:


Foto's: Bicibo


Samenvatting:
Bij Bicibo kun je niet alleen heel veel mooie design fietskratten vinden, je kunt er ook het design van je eigen fietskrat ontwerpen. Daarbij kun je beschikbare patronen, teksten en afbeeldingen gebruiken maar ook je eigen teksten en zelfs je eigen foto. Kijk hier boven voor alle mogelijkheden van een unieke persoonlijke fietskrat.

-->