Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Hercules fietsen. E-bikes met een goed prijs / kwaliteit verhouding

Hercules fietsen. E-bikes met een goed prijs / kwaliteit verhouding


Hercules is een oude naam in de fietswereld. De Duitse Hercules fietsen werden al in 1886 gemaakt. Hercules is in eigen land een A-merk. Toch zijn Hercules fietsen in Nederland relatief goedkoop.  Hercules maakt elektrische fietsen, stadsfietsen, toerfietsen en andere fietsen. 

Niet alle Hercules fietsen zijn in Nederland verkrijgbaar, maar bij de onderstaande online aanbiedingen van Hercules fietsen vind je toch een groot aanbod aan Hercules e-bikes, stadsfietsen, hybride fietsen, kinderfietsen, vouwfietsen, bakfietsen en andere Hercules fietsen.


Hercules fietsen kom je steeds vaker in Nederlandse winkels tegen. Dat komt mede omdat het fietsmerk tegenwoordig eigendom is van de Accell Group, de fietsfabrikant uit Nederland die ook de Sparta, Batavus en Koga fietsen maakt.

Hercules elektrische fiets

Hercules heeft veel verschillende e-bikes in zijn fietsencollectie. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van verschillende motoren. Zo zijn er Hercules fietsen met een Bosch eBike System middenmotor, maar ook Hercules fietsen met een Shimano Steps middenmotor en er zijn Hercules fietsen met een SR Suntour HESC motor in het achterwiel of voorwiel.

Het aanbod aan Hercules e-bikes bestaat niet alleen uit elektrische stadsfietsen en elektrische toerfietsen maar bijvoorbeeld ook uit elektrische vouwfietsen en elektrische bakfietsen.

Informatie Hercules fietsen

Het Duitse Hercules is in 1886 opgericht en was lange tijd bekend om zijn motorfietsen en scooters. Tegenwoordig is het een specialist in e-bikes. Sinds 1995 is Hercules onderdeel van de Nederlandse Accell group waaronder ook bekende merken als Batavus, Koga en Sparta vallen. In Nederland is de naam Hercules vrij onbekend maar in Duitsland behoort Hercules tot de grote fietsfabrikanten.


Foto's: Hercules fietsen

Onderwerp:
Hercules fietsen zijn e-bikes uit Duitsland. Het merk is eigendom van de Nederlandse Accell Group (Koga, Sparta, Batavus). Kijk hierboven voor aanbiedingen van Hercules elektrische fietsen.

-->