Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Hercules fietsen. E-bikes met een goed prijs / kwaliteit verhouding

Hercules fietsen. E-bikes met een goed prijs / kwaliteit verhouding


Hercules is een oude naam in de fietswereld. De Duitse Hercules fietsen werden al in 1886 gemaakt. Tegenwoordig is Hercules een fabrikant van elektrische fietsen.

Hercules heeft veel verschillende e-bikes in zijn fietsencollectie. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van verschillende motoren. Zo zijn er Hercules fietsen met een Bosch eBike System middenmotor, maar ook Hercules fietsen met een Shimano Steps middenmotor en er zijn Hercules fietsen met een SR Suntour HESC motor in het achterwiel of voorwiel.


Informatie Hercules fietsen

Het Duitse Hercules is in 1886 opgericht en was lange tijd bekend om zijn motorfietsen en scooters. Tegenwoordig is het een specialist in e-bikes. Sinds 1995 is Hercules onderdeel van de Nederlandse Accell group waaronder ook bekende merken als Batavus, Koga en Sparta vallen. In Nederland is de naam Hercules vrij onbekend maar in Duitsland behoort Hercules tot de grote fietsfabrikanten.


Onderwerp:
Hercules fietsen zijn e-bikes uit Duitsland. Het merk is eigendom van de Nederlandse Accell Group (Koga, Sparta, Batavus). Kijk hierboven voor aanbiedingen van Hercules elektrische fietsen.

-->