Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Aanbiedingen Hercules fietsen en Hercules e-bikes

Aanbiedingen Hercules fietsen en Hercules e-bikes

Aanbiedingen van Hercules fietsen. Hercules is een grote fabrikant van A-merk fietsen. Hier alle Hercules fietsen en e-bikes.

Hercules fietsen

Hercules is een oude naam in de fietswereld. De Duitse Hercules fietsen werden al in 1886 gemaakt. Hercules is in eigen land een A-merk. Toch zijn deze goede Hercules fietsen in Nederland relatief goedkoop.  Hercules maakt tegenwoordig vooral veel elektrische fietsen.

Niet alle Hercules fietsen zijn in Nederland verkrijgbaar, maar bij de onderstaande online aanbiedingen van Hercules fietsen vind je toch een groot aanbod aan Hercules e-bikes en andere Hercules fietsen.

Helaas hebben wij momenteel geen aanbiedingen van Hercules fietsen.


Hercules fietsen kom je steeds vaker in Nederlandse winkels tegen. Dat komt mede omdat het fietsmerk tegenwoordig eigendom is van de Accell Group, de fietsfabrikant uit Nederland die onder andere ook de Sparta, Batavus en Koga fietsen maakt.

Ook Hercules is een A-merk dat stadsfietsen, hybride fietsen, e-bikes en vouwfietsen van hoge kwaliteit maakt.

Hieronder kijken we naar het aanbod aan Hercules fietsen.

Hercules elektrische fietsen

Hercules heeft vooral heel veel verschillende e-bikes in zijn fietsencollectie. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van verschillende motoren. Meestal voorzien van een Bosch middenmotor, maar ook andere fietsmotoren komen voor.

Hieronder kijken we naar de belangrijkste Hercules e-bike fietsen die in Nederland te koop zijn.

Hercules Montfoort

Elektrische stadsfiets voor allround gebruik.Vooral de Herculses Montfoort F7 met 7 versnellingen is populair, maar de Hercules Montfoort is er ook met 8 versnellingen en er is een Montfoort F7 Belt met riemaandrijving in plaats van een fietsketting. 

De Hercules Montfoort heeft een Bosch middenmotor, een gesloten kettingkast en de accu onder de bagagedrager. Dit is een prima Hercules elektrische fiets voor stadsgebuik, woon werk verkeer, scholieren en voor mooie fietstochten in het weekend.

Hercules Montfoort fiets
Hercules Montfoort

Hercules Robert/a

Ook de Hercules Robert/a is een heel popuaire Hercules e-bike. Deze Hercules elektrische fiets is er in heel veel versies. De meeste hebben 8 versnellingen (FI-8) maar er zijn ook modellen met 7 versnellingen (F7 en R7) en 5 versnellingen (I-R5). Diverse Hercules Robert/a fietsen hebben een terugtraprem, wat vrij zeldzaam is bij elektrische fietsen.

De Hercules Robert/a R7 heeft een achterwielmotor en de accu achter onder de bagagedrager. De Robert/a F7 heeft ook de accu achterop, maar deze versie gebruikt een middenmotor. Ook de andere modellen van de Jercules Robert/a hebben een Bosch middenmotor.

Hercules Intero

De Hercules Intero is een luxe e-bike met een krachtige Panasonic middenmotor en de accu geintegreerd (maar uitneembaar) in het frame.

Hercules Pasero

Ook de Hercules Pasero is een luxe elektrische fiets. Deze wordt echter aangedreven door een Brose S-Mag middenmotor. De accu heeft een hoge actieradius wat deze Hercules e-bike zeer geschikt maakt voor lange tochten.

Hercules Pasero e-bike fiets
Hercules Pasero e-bike

Hercules Futura

De Hercules Futura is wederom een allroud elektrische fiets die in vele versies te koop is, met verschillende comfiguraties en ook heel verschillende prijzen. Er zijn versies met 5, 8, 10, 11, 12 en 14 versnellingen, en zelfs met een traploze naafversnelling.

Hercules Nizza

De Hercules Nizza F7 NL wordt door Hercules als Hollandse fiets aangeprezen. Verwacht geen klassieke retro fiets. De Hercules Nizza is een moderne e-bike met 7 versnellingen en een Bosch middenmotor.

Hercules E-Joy

De Hercules E-Joy is een elektrische fiets met een verstelbare hoogte via  ISP frame (Intelligent Seating Position). Zadel en stuur zijn op iedere stand in te stellen en op elkaar af te stemmen. Zo is deze Hercules e-bike altijd goed van maat. De motor is een Bosch middenmotor en de Hercules E-Joy beschikt over 7 versnellingen.

Hercules Lyon

De Hercules Lyon heeft zijn accu zichtbaar onder het zadel wat deze Hercules elektrische fiets een heel ander aanzicht geeft dan de andere e-bikes van deze fabrikant. Voor een elektrische fiets met middenmotor is dit een relatief goedkope e-bike. De Hercules Lyon heeft 7 versnellingen.

Hercules Rob Fold (vouwfiets)

De Hercules Rob Fold is een elektrische vouwfiets. Deze e-vouwfiets beschikt over een Bosch Performance Line Cruise motor en is verkrijgbaar met 5 of 7 versnellingen.

Hercules elektrische vouwfiets met beltdrive
Hercules elektrische vouwfiets met beltdrive

Hercules Futura Fold (vouwfiets)

Nog een elektrische vouwfiets van Hercules. Luxer uitgevoerd dan de Rob Fold en ook verkrijgbaar met 8 of 10 versnellingen. Er is ook een Belt versie met een riem in in plaats van een ketting.

Hercules Cargo 1000 (bakfiets)

De Hercules Cargo 1000 is een elektrische bakfiets. Deze e-bakfiets, met Bosch middenmotor, is bedoeld voor het vervoer van bagage, boodschappen en andere materialen, en niet voor kinderen of huidieren. Deze bakfiets heeft namelijk een platte bodem en geen echte bak.

Alle specificaties, modellen en laagste prijzen vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Hercules fietsen in Nederland.

Hercules niet-elektrische fietsen

Maar fietsen zonder motor maakt Hercules ook nog steeds, Dit zijn de belangrijkste Hercules fietsen die in Nederland verkrijgbaar zijn:

Hercules Tourer

De Hercules Tourer is een hybride fiets met 21 versnellingen (Tourer 21), 24 versnellingen (Tourer Sport) en 27 versnellingen (Tourer Comp). Een sportieve toerfiets, ideaal voor lange afstanden, en relatief goedkoop.


Hercules Tourer hybride fiets

Hercules Tourer hybride fiets

Hercules Valencia

De Hercules Valencia R7 is een stadsfiets / toerfiets met 7 versnellingen en een terugtraprem.

Hercules Spyder (ATB)

De Hercules Spyder is een 26 inch ATB jongensfiets.

Hercules Pippa (kinderfiets)

De Pippa R3 is een 24 inch kinderfiets met 3 versnellingen. Er is ook een Pippa R7 met 7 versnellingen.

Hercules Versa (vouwfiets)

De Hercules Versa N7 is een 20 inch vouwfiets met 7 versnellingen. De Hercules N3 heeft 3 versnellingen.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en modellen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Hercules fietsen.

Informatie Hercules fietsen

Het Duitse Hercules is in 1886 opgericht en was lange tijd bekend om zijn motorfietsen en scooters. Tegenwoordig is het een specialist in e-bikes. Sinds 1995 is Hercules onderdeel van de Nederlandse Accell group waaronder ook bekende merken als Batavus, Koga en Sparta vallen. 

In Nederland is de naam Hercules vrij onbekend maar in Duitsland behoort Hercules tot de grote fietsfabrikanten.Onderwerp:
Hercules fietsen zijn elektrische fietsen en andere fietsen uit Duitsland. Het merk is eigendom van de Nederlandse Accell Group (Koga, Sparta, Batavus). Kijk hierboven voor aanbiedingen van Hercules e-bikes en andere Hercules fietsen.


-->