Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Ecomo Crush. Hippe elektrische fiets

Cortina Ecomo Crush. Hippe elektrische fiets


De Nederlandse fietsfabrikant Cortina staat bekend om zijn hippe lifestyle fietsen. Met de Cortina Ecomo Crush e-bike leveren ze weer zo'n pareltje af.

Ook elektrische fietsen zijn mooi en hip bij Cortina. De Cortina Ecomo Crush is een cruiser met dikke framebuizen en ballonbanden. Een stoere en zeer stevige stadsfiets die bijzonder goed geschikt is voor woon/werk en woon/school verkeer, maar ook voor bijvoorbeeld het doen van de boodschappen. Deze hippe e-bike is namelijk voorzien van een voordrager waarop je een krat of mand kunt plaatsen.

Kijk bij de aanbiedingen van Cortina elektrische fietsen voor de Cortina Ecomo Crush e-bike tegen de laagste prijs.


Met de Cortina Ecomo Crush kun je lange afstanden afleggen, want de elektrische fiets is voorzien van een krachtige stille voorwielmotor met Panasonic Li-on accu. De accu is onopvallend onder de bagagedrager weggewerkt zodat het uiterlijk van deze elektrische cruiser er niet onder te lijden heeft.


Ook de zeven Shimano versnellingen zorgen er voor dat je onder alle omstandigheden prima uit de wielen kunt me de Cortina Ecomo Crush.In de video kun je kennis maken met deze hippe elektrische cruiser-fiets die te koop is in vele kleuren zoals wit, zwart, roze, blauw en grijs als herenfiets en als damesfiets.
-->