Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cortina Blau. Fiets die tegen een stootje kan

Cortina Blau. Fiets die tegen een stootje kan

Een stadsfiets heeft veel te lijden. Regelmatig wordt hij omgestoten of in een fietsenrek door de buurman of buurvrouw mishandeld. Gevolg: Krassen, verlichting die er af ligt, kapot getrokken kabels. Met de Cortina Blau heb je daar minder snel last van.


Met de Cortina Blau brengt de Nederlandse lifestyle-fiets fabrikant Cortina namelijk een fiets op de markt die extra bestand is tegen overvolle fietsenrekken, vandalisme en krappe schuurtjes.

Een echte stadsfiets dus, urbanproof! Met bijvoorbeeld verlichting die helemaal in het frame is geintegreerd. Met een licht maar sterk aluminium frame en een minimalistisch strak design. Als je de Cortina Blau ziet is het meteen duidelijk, aan deze fiets kan niet veel kapot.Ook handig: De Cortina Blau beschikt over twee versnellingen en er wordt automatisch geschakeld als je de bijbehorende snelheid bereikt. Er is dus geen schakelbediening nodig, die ook weer kapot kan. Ook heeft de Cortina Blau geen handremmen met bijbehorende kabels maar een terugtraprem.

Kijk voor de actuele laagste prijs van de Cortina Blau bij de beste aanbieders . De adviesverkoopprijs is 599 euro.
-->