Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Common. Beste fiets 2019

Cortina Common. Beste fiets 2019


Het Nederlandse lifestyle fietsenmerk Cortina heeft het weer voor elkaar. Hun Cortina Common is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2019. Deze beste fiets van 2019 is dan ook niet zo gewoontjes als zijn naam doet vermoeden.


Online aanbiedingen Cortina Common met hoge korting

Bij onderstaande online winkels kun je alle versies van de Cortina Common met een zeer hoge korting kopen.

Het oordeel van de jury is duidelijk. Dit is met recht beste beste fiets en stadsfiets van het jaar. De Cortina Common is een eigentijdse fiets die wordt geleverd in modieuze kleuren. De Cortina Common onderscheidt zich onder andere van de concurrentie met zijn bagagemand die heel eenvoudig zowel voorop de fiets als op de bagagedrager gemonteerd kan worden. Het is verder een no-nonsens stadsfiets die veel rijplezier geeft.

Over de Cortina Common fiets

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen en je ziet dat de Cortina Common is vele versies te koop is. Je hebt hebt deze stadsfiets als herenmodel (met stang) en als versie met lage instap (voor dames en heren). De fiets is er met drie of zeven stellingen, met beltdrive en met een gewone fietsketting en in hele veel verschillende kleuren.

Al deze Cortina Common fietsen zijn uitgerust met het unieke AtranVelo System (AVS), een kliksysteem waarbij AVS-accessoires zoals een fietsmand makkelijk voorop en achter de fiets kan klikken..

Al eerder won de Cortina Common de internationale Eurobike Award en kreeg het de Goed Industrieel Ontwerp Award op de Dutch Design Week.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Cortina Common voor alle versies tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips stadsfietsen
Foto's: Cortina Fietsen
-->