Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Common en E-Common (met aanbiedingen)

Cortina Common en E-Common (met aanbiedingen)

De Cortina Common is een vaak bekroonde fiets. Onder andere de titel van de Fiets van het Jaar en de EuroBike Award staan op naam van de Cortina Common.Deze Cortina fiets is dan ook niet zo gewoontjes als zijn naam doet vermoeden. Het is een hippe fiets met voordrager die in diverse modellen te koop is, ook als e-bike (de Cortina E-Common).

Online aanbiedingen Cortina Common met hoge korting

Bij onderstaande online winkels kun je alle versies van de Cortina Common met een zeer hoge korting kopen.

De Cortina Common is een eigentijdse fiets die wordt geleverd in modieuze kleuren. De Cortina Common onderscheidt zich onder andere van de concurrentie met zijn bagagemand die heel eenvoudig zowel voorop de fiets als op de bagagedrager gemonteerd kan worden. Het is verder een no-nonsens stadsfiets die veel rijplezier geeft.Over de Cortina Common fiets

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen en je ziet dat de Cortina Common is vele versies te koop is. Je hebt hebt deze stadsfiets als herenmodel (met stang) en als versie met lage instap (voor dames en heren). De fiets is er met drie of zeven versnellingen, met beltdrive en met een gewone fietsketting en in hele veel verschillende kleuren.

Ook is de fiets er als familiefiets / moederfiets, de Cortina Common Family, met verlaagd frame. En de Common is er als Cortina E-Common, een elektrische fiets met Bafang middenmotor.

Al deze Cortina Common fietsen zijn uitgerust met het unieke AtranVelo System (AVS), een kliksysteem waarbij AVS-accessoires zoals een fietsmand makkelijk voorop en achter de fiets kan klikken.

Alleen de versie zonder voordrager, de Cortina Common Active, is uit het assortiment afgevoerd.

De Cortina Common is een bijzonder goede Cortina fiets die o.a. de internationale Eurobike Award, de Goed Industrieel Ontwerp Award en de Fiets van het Jaar Award naar de prijzenkast van Cortina heeft gebracht.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Cortina Common voor alle versies van de Common en de E-Common tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips stadsfietsen

Onderwerp:
De Cortina Common is een Cortina fiets die veel testen, verkiezingen en awards heeft gewonnen. De Cortina E-Common elektrische fiets is de e-bike variant van deze succesvolle Cortina fiets met voordrager en bagagedrager met het AVS kliksysteem.


-->