Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Bike Fun Kids kinderfietsen voor jongens en meisjes (BFK)

Bike Fun Kids kinderfietsen voor jongens en meisjes (BFK)

Bike Fun Kids (BFK) is een Belgisch merk kinderfietsen. Bike Fun Kids fietsen zijn mooi, veilig voor kinderen en betaalbaar voor hun ouders.
Bikefun kinderfiets jongens

En BKF fietsen zijn ook heel mooie kinderfietsen om te zien. Fietsen waarop kinderen graag rijden. Er zijn Bike Fun fietsen van 12 inch tot en met 26 inch, voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Van een schattig 12 inch kinderfietsje tot een stoere 26 inch transportfiets.

Ook de kinderfietsen die onder het label van K3, Mega Mindy en Winnie the Pooh worden verkocht worden in België exclusief door Bike Fun Kids gemaakt.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bike Fun fietsen

Bij onderstaande winkels kun je de Bike Fun Kids fietsen voordelig online kopen.
Bikefun kinderfiets meisje

Veilige kinderfietsen

Bike Fun Kids fietsen zijn mooi en veilig. Alle Bike Fun fietsen beschikken over zowel een terugtraprem als een handrem. Ook een stevige bagagedrager maakt standaard deel uit van Bike Fun kinderfietsen. Deze bagagedrager beschermt meteen het achterlicht.

Gevaarlijke en scherpe uitsteeksels kom je bij de kinderfietsen van BFK niet tegen. Bij alle Bike Fun Kids fietsen de stuurpen en de moeren op de wielassen met zorg afgerond. 

De ketting zit veilig in een kettingkast. Hierdoor kan een sjaal niet verstrikt raken in de ketting. Dit is één van de meest voorkomende oorzaken van valpartijen bij kinderen.

Bikefun fietsen kinderfiets


Ook op andere onderdelen zijn de Bike Fun kinderfietsen tot in de puntjes afgewerkt. Zo zijn de remmen speciaal aangepast aan de handen van de kinderen van de betreffende leeftijd. Remmen gaat soepel en licht. 

Bij Bike Fun fietsen zit de dynamo veilig in de naaf van het voorwiel verwerkt. De grotere modellen zijn voorzien van een Shimano 6 speed Revo Shifter (zes versnellingen) of Shimano 21 speed Revo Shifter (21 versnellingen).

Ideale kinderfietsen

Al die techniek en veiligheid zal de kinderen niet zo interesseren. Die willen een mooie fiets! En daar wordt dus door Bike Fun Kids ook veel aandacht aan besteedt. Kinderen willen kleur, en daarom hebben Bike Fun kinderfietsen vaak mooie opvallende kleurpatronen. 


Bikefun fiets meisjes


En er zijn duidelijk verschillende fietsen voor jongens en meisjes. Jongens hebben het graag wat ruig, met meer versnellingen, verende voorvorken en stoere sturen. Meisjes daarentegen houden van zachte kleuren, bloemen en glitters. Bike Fun Kids kinderfietsen voldoen aan die wensen.

Voor kleine kinderen  zijn er speelse kinderfietsen, en voor de wat oudere kinderen goede schoolfietsen zoals een kleine transportfiets van 20, 24 of 26 inch (de Bike Fun Load).

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Bike Fun fietsen voor meer informatie en prijzen van BFK kinderfietsen.

Bike Fun Kids transportfiets kind

Bike Fun Kids transportfiets kind


Zie ook: Kinderfietsen, aanbiedingen


Foto's: VDW Bikes (fabrikant Bike Fun fietsen)

Onderwerp:
Bike Fun Kids (BFK) is een fietsmerk uit België gespecialiseerd in goedkope kinderfietsen voor jongens en meisjes van goede kwaliteit. BikeFun maakt voordelige jongensfietsen en meisjesfietsen in de maten 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 24 inch en 26 inch. Dat zijn kinderfietsen voor peuters tot fietsen voor jonge tieners. Voor oudere kids is er bijvoorbeeld een transportfiets voor kinderen.
-->