Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Bike Fun Kids kinderfietsen voor jongens en meisjes

Bike Fun Kids kinderfietsen voor jongens en meisjes

Bike Fun Kids (BFK) is een Belgische fabrikant van kinderfietsen. Bike Fun Kids fietsen zijn veilig voor kinderen en betaalbaar voor hun ouders.

En het zijn ook heel mooie fietsen om te zien. Fietsen waarop kinderen graag rijden. Er zijn Bike Fun fietsen van 12 inch tot en met 26 inch, voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Ook de kinderfietsen die onder het label van K3, Mega Mindy en Winnie the Pooh worden verkocht worden in België exclusief door Bike Fun Kids gemaakt.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bike Fun Kids fietsen

Bij onderstaande winkels kun je de Bike Fun fietsen voordelig online kopen.
Veilige kinderfietsen

Bike Fun Kids fietsen zijn mooi en veilig. Alle Bike Fun fietsen beschikken over zowel een terugtraprem als een handrem. Ook een stevige bagagedrager maakt standaard deel uit van Bike Fun Kids kinderfietsen. Deze bagagedrager beschermt meteen het achterlicht.

Gevaarlijke en scherpe uitsteeksels kom je bij de kinderfietsen van BFK niet tegen. Bij alle Bike Fun Kids fietsen de stuurpen en de moeren op de wielassen met zorg afgerond. De ketting zit veilig in een kettingkast. Hierdoor kan een sjaal niet verstrikt raken in de ketting. Dit is één van de meest voorkomende oorzaken van valpartijen bij kinderen.

Ook op andere onderdelen zijn de Bike Fun kinderfietsen tot in de puntjes afgewerkt. Zo zijn de remmen speciaal aangepast aan de handen van de kinderen van de betreffende leeftijd. Remmen gaat soepel en licht. Bij Bike Fun Kids fietsen zit de dynamo veilig in de naaf van het voorwiel verwerkt. De grotere modellen zijn voorzien van een Shimano 6 speed Revo Shifter (zes versnellingen) of Shimano 21 speed Revo Shifter (21 versnellingen).

Ideale kinderfietsen

Al die techniek en veiligheid zal de kinderen niet zo interesseren. Die willen een mooie fiets! En daar wordt dus door Bike Fun Kids ook veel aandacht aan besteedt. Kinderen willen kleur, en daarom hebben Bike Fun kinderfietsen vaak mooie opvallende kleurpatronen. En er zijn duidelijk verschillende fietsen voor jongens en meisjes. Jongens hebben het graag wat ruig, met meer versnellingen, verende voorvorken en stoere sturen. Meisjes daarintegen houden van zachte kleuren, bloemen en glitters. Bike Fun Kids kinderfietsen voldoen aan die wensen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor meer informatie en prijzen van Bike Fun Kids kinderfietsen.

Zie ook: Kinderfietsen, aanbiedingen


Onderwerp:
Bike Fun is een fietsmerk uit België gespecialiseerd in goedkope kinderfietsen voor jongens en meisjes van goede kwaliteit. BikeFun maakt voordelige jongensfietsen en meisjesfietsen in de maten 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 24 inch en 26 inch. Dat zijn kinderfietsen voor peuters tot fietsen voor jonge tieners.
-->