Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste moederfietsen

De beste moederfietsen

Een moederfiets is een fiets die met een sterk frame, een lage instap en veel ruimte tussen stuur en zadel heel goed geschikt is voor het vervoeren van kinderen op de fiets. Hier de beste moederfietsen.


Op zoek naar een moederfiets? Dan is het erg handig om te weten wat de beste moederfietsen van dit moment zijn. Daarom hier de volgens ons vier beste moederfietsen van dit moment.

Aanbiedingen moederfietsen

Online koop je dit soort elektrische fietsen met hoge korting. Kijk bij de aanbiedingen van moederfietsen voor alle prijzen en alle informatie over onderstaande e-bikes.


Cortina moederfietsen

Cortina spreekt niet meer van moederfietsen maar van familiefietsen. Een goede zet, want moderne vaders leggen tegenwoordig ook heel wat kilometers af met de kinderen op de fiets. En dat geldt ook voor opa's en oma's.

Cortina E-U4 Family familiefiets / moederfiets
Cortina E-U4 Family familiefiets


In deze serie brengt Cortina inmiddels meerdere moederfietsen uit. Hier boven zie je de Cortina E-U4 Family, een elektrische moederfiets / transportfiets. Dit model is naast een moederfiets / familybike ook een transportfiets. Erg handig als je naast kinderen ook boodschappen wilt vervoeren. 

Liever een "gewone" stadsfiets / toerfiets? Dan is er de Cortina Common. Die er is als ongemotoriseerde fiets en als e-bike met een Bafang middenmotor. Deze e-bike vind je bij de bovenstaande aanbiedingen onder de naam Cortina E-Common Family.

Cortina Common Family familiefiets / moederfiets

Cortina Common Family familiefiets / moederfietsKijk bij de bovenstaande aanbiedingen van moederfietsen of bij de onderstaande Cortina aanbiedingen voor alle prijzen en specificaties.


Pointer Mama

De naam zegt het al, de Pointer Mamma is echt als moederfiets ontworpen. De instap van deze fiets is zo laag mogelijk gehouden en er is heel veel ruimte voor een kinderzitje, zowel voor als achter.
Pointer Mamma moederfiets

Pointer Mamma moederfiets


De Pointer mammafiets is verkrijgbaar in diverse kleuren en met 3 of 7 versnellingen. De Pointer Mama is extra veilig en compleet uitgevoerd met een goede tweebeen-fietsstandaard, rollerbrakes, een AXA fietsslot, goede verlichting en een stevig frame en degelijke onderdelen.

Kijk voor alle informatie en de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van moederfietsen of bij onderstaande Pointer aanbiedingen.


BSP La Dolce Vita moederfiets

De BSP La Dolce Vita is al jaren één van de meest populaire moederfietsen. Deze met zeven versnellingen uitgevoerde mammafiets beschikt over een zeer sterk solide frame. Deze fiets is helemaal ontworpen voor het vervoer van kinderen op de fiets. Met bijvoorbeeld een verlengd frame zodat er veel ruimte is voor een kinderzitje tussen zadel en stuur.

BSP La Dolce Vita moederfiets
BSP La Dolce Vita moederfiets


Wel is door het stevige ontwerp de instap wat aan de hoge kant voor een moederfiets. Met een dubbele fietsstandaard, een stuurslot, rollerbrakes en gesloten kettingkast is deze BSP moederfiets heel veilig uitgevoerd.

Je kunt bij de BSP La Dolce Vita kiezen uit vier verschillende kleuren en er is ook een e-bike versie (de BSP La Dolce Vita E elektrische moederfiets) met een Shimano middenmotor.

Ook de BSP Metropolis Family is een BSP fiets die zeer geschikt is als familiefiets / moederfiets. Kijk voor deze BSP fietsen voor vaders en moeders bij de onderstaande BSP aanbiedingen.


Batavus Quip Extra Cargo e-bike


De Quip Extra Cargo is de transport-moederfiets van Batavus. Een stevige stadsfiets die eerder tot beste fiets van het jaar is uitgeroepen. Evenals de boven genoemde Cortina E-U4 is dit een combi van een transportfiets en een moederfiets.


Batavus Quip transportfiets

Batavus Quip Extra Cargo


Veel eisen die aan de transportfiets worden gesteld, zoals een goede stabiliteit, een stuurslot, een dubbele standaard, een sterk frame en veel ruimte worden ook als eis aan de moederfiets gesteld. De Baravus Quip Extra Cargo is dus een logische comi, die erg praktisch is om zowel kinderen als boodschappen op de fiets mee te nemen.

De Batavus Quip Extra Cargo is er zowel als elektrische moederfiets (e-bike) als stadsfiets zonder motor.Kijk voor de prijzen van al deze mammafietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van moederfietsen.

Let op! Deze moederfietsen worden zonder de eventueel hierboven afgebeelde fietsstoeltjes geleverd.


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste moederfiets / beste mammafiets. Met de beste moederfietsen / familiefietsen van Pointer, BSP en Cortina.
-->