Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste moederfietsen

De beste moederfietsen


Op zoek naar een moederfiets? Dan is het erg handig om te weten wat de beste moederfietsen van dit moment zijn. Daarom hier de volgens ons vier beste moederfietsen van dit moment.

Aanbiedingen moederfietsen

Online koop je dit soort elektrische fietsen met hoge korting. Kijk bij de aanbiedingen van moederfietsen voor alle prijzen en alle informatie over onderstaande e-bikes.

Cortina U4 Transport Family

Cortina spreekt niet meer van moederfietsen maar van familiefietsen. Een goede zet, want moderne vaders leggen tegenwoordig ook heel wat kilometers af met de kinderen op de fiets. En dat geldt ook voor opa's en oma's.De U4 Transport Family is de eerste van deze Cortina familiefietsen. Deze fiets kun je ook zien op de foto helemaal bovenaan deze pagina. Dit model is naast een moederfiets / familybike ook een transportfiets. Erg handig als je naast kinderen ook boodschappen wilt vervoeren. 

De Cortina U4 familybike is er met 3 en 7 versnellingen. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle prijzen en specificaties.

Pointer Mama

Deze Pointer fiets is echt als moederfiets ontworpen. De instap is zo laag mogelijk gehouden en er is heel veel ruimte voor een kinderzitje, zowel voor als achter.De mammafiets is verkrijgbaar in diverse kleuren en met 3 of 7 versnellingen. De Pointer Mama is extra veilig en compleet uitgevoerd met een goede tweebeen-fietsstandaard, rollerbrakes, een AXA fietsslot, goede verlichting en een stevig frame en degelijke onderdelen.

Kijk voor alle informatie en de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van moederfietsen.

BSP La Dolce Vita

De BSP La Dolce Vita is al jaren één van de meest populaire moederfietsen. Deze met zeven versnellingen uitgevoerde mammafiets beschikt over een zeer sterk solide frame. Deze fiets is helemaal ontworpen voor het vervoer van kinderen op de fiets. Met bijvoorbeeld een verlengd frame zodat er veel ruimte is voor een kinderzitje tussen zadel en stuur.


Wel is door het stevige ontwerp de instap wat aan de hoge kant voor een moederfiets. Met een dubbele fietsstandaard, een stuurslot, rollerbrakes en gesloten kettingkast is deze BSP moederfiets heel veilig uitgevoerd.

Je kunt bij de BSP La Dolce Vita kiezen uit vier verschillende kleuren en er is ook een e-bike versie (de BSP La Dolce Vita E elektrische moederfiets) met een Shimano middenmotor.

Sparta Amazone 4 Life

De Amazone 4 Life is een handige, veilige, praktische en ook mooie moederfiets van Sparta. Deze fiets kan zowel als stadsfiets als moederfiets gebruikt worden. Nu zal je zeggen dat iedere moederfiets als stadsfiets kan worden gebruikt, maar het verschil is dat de Sparta Amazone wordt geleverd met een hulpstuk die van de stadsfiets een moederfiets maakt. Dit hulpstuk gebruik je zolang je een voorzitje wilt gebruiken. Daarna kun je de lengte weer inkorten. Dit maakt de Sparta Amazone 4 Life comfortabeler dan andere moederfietsen als je geen voorzitje wilt plaatsen.

Op alle andere punten is de Sparta 4 Life in beide samenstellingen een goede en praktische moederfiets. Kijk bij de aanbiedingen voor de prijs van deze moederfiets die heel aantrekkelijk geprijsd is.

Burgers moederfiets

Ook het fietsenmerk Burgers heeft zijn eigen moederfiets. Het uiterlijk van de Burgers moederfiets wordt gekenmerkt door de zeer lage instap. Opvallend is dat deze mammafiets niet alleen met handremmen (rollerbrakes) wordt aangeboden, maar dat er ook een Burgers moederfiets met terugtraprem is.Ook kun je kiezen tussen 7 en 3 versnellingen, maar voor wat betreft de kleur is er minder variatie. Die is bij de Burgers moederfiets altijd zwart.

Kijk voor de prijzen van al deze mammafietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van moederfietsen.

Let op! Deze moederfietsen worden zonder de eventueel hierboven afgebeelde fietsstoeltjes geleverd.


Onderwerpen:
Beste moederfietsen, beste mammafiets, pointer, bsp, cortina, beste moederfiets. 
-->