Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch Hands-Up beste koop in fietstest stadsfietsen

Puch Hands-Up beste koop in fietstest stadsfietsen


Zoek je een goede stadsfiets tegen een heel aantrekkelijke prijs? Kijk dan eens naar de Puch Hands-Up. Deze minder bekende stadsfiets is uitgeroepen tot de beste koop in de Nationale Fiets Test.


Bij deze Nationale Fiets Test werden 160 fietsen van 14 fietsmerken getest van 14 verschillende fietsmerken getest door onafhankelijke experts. De organisatie was in handen van Fietsenwinkel.nl. Online zijn al deze fietsen met hoge korting te koop. Kijk bij de aanbiedingen Puch fietsen voor de beste stadsfiets uit de test tegen de laagste prijs.

Puch Hands-Up beste koop stadsfiets

Een voordelige en goede keuze
De Puch Hands-Up eindigde als tweede in de fietstest bij de stadsfietsen. De Gazelle Orange C7+ scoorde iets hoger, maar dan heb je het ook over een fiets die een paar honderd euro duurder is. Met een 9,4 als eindcijfer deed de voordelige Puch stadsfiets het bijzonder goed in de Nationale Fiets Test.

Veelzijdige stadsfiets
De Puch Hands-Up is een fris vormgegeven stadsfiets met drie versnellingen (Shimano Nexus). Deze fiets is er als damesfiets en als herenfiets. Het is een veelzijdige sterke fiets die zowel goed is als schoolfiets als boodschappenfiets. Dankzij de sterke achterdrager kun je heel wat meenemen op deze fiets die zeer geschikt is voor alledaags gebruik.Een terechte beste koop
De Puch Hands-Up is ook een veilige fiets, met zijn sterke rollerbrakes. Deze stadsfiets vraagt maar weinig onderhoud en is heel solide. Een werkpaard met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Een terechte beste koop bij de bovengenoemde Nationale Fiets Test.

Kijk bij de bovenaan genoemde fietsenwinkel voor de Puch Hands Up en andere goede fietsen tegen de laagste prijs.
-->