Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Alpina jongensfietsen

Alpina jongensfietsen

Alpina is een fietsenmerk dat zich helemaal richt op kinderfietsen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, oftewel de basischool leefijd. Alpina maakt fietsen voor zowel jongens als meisjes.


Wij kijken hier naar de jongensfietsen die Alpina maakt. Alpina jongensfietsen zijn leverbaar in diverse series. Stuk voor stuk stoer en van hoge kwaliteit, maar elk met een eigen stijl.

Alle Alpina jongensfietsen zijn goedkoop online te koop. Met hoge korting en vaak gratis thuis afgeleverd. Hieronder vind je een overzicht van de diverse series Alpina jongensfietsen:

Alpina Yabber

De meest bekende jongensfietsen van Alpina zijn die uit de Yabber serie. Het zijn uitgesproken stoere jongensfietsen waarop iedere kleine kerel gezien wil worden. De Alpina Yabber jongensfietsen worden gemaakt in de maten 12 t/m 26 inch.

Alpina Cornet

Scheuren maar met de Alpina Cornet, een snelle en sterke race-crossfiets. Supersnel en superveilig. Verkrijgbaar van 12 tot 20 inch, dus ook in kleine maatjes.

Alpina Clubb

Lifestyle fietsen voor volwassenen komen steeds meer in de mode, maar voor kinderen bestaan ze ook. Voor hippe jongens heeft Alpina de Alpina Clubb serie die bestaat uit trendy lifestyle jongensfietsen met opvallende prints en een hippe voordrager. Alpina maakt ze in de maten van 16 t/m 26 inch.

Alpina Trail

Jongensfietsen voor avontuurlijke jochies, dat zijn de Alpina Trail fietsen. Stoere jongensfietsen om mee te crossen, maar ook voor op straat. Kinderfietsen die tegen een stootje kunnen. Te koop in de maten 16 t/m 26 inch.

Alpina Cargo

De naam zegt het al. De Alpina Cargo is een serie transportfietsen, maar dan hippe transportfietsen voor jongens. Deze transportfietsen voor jongens zijn leverbaar in de maatjes 12 inch t/m 20 inch.


-->