Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Alpina jongensfietsen

Alpina jongensfietsen

Alpina is een fietsenmerk dat zich helemaal richt op kinderfietsen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, oftewel de basischool leefijd. Alpina maakt fietsen voor zowel jongens als meisjes.


Wij kijken hier naar de fietsen voor jongens die Alpina maakt. Alpina jongensfietsen zijn leverbaar in diverse series. Stuk voor stuk stoer en van hoge kwaliteit, maar elk met een eigen stijl.

Alle Alpina jongensfietsen zijn goedkoop online te koop. Kijk naar bij de Alpina fietsen aanbiedingen. Met hoge korting en meestal gratis thuis afgeleverd. Hieronder vind je een overzicht van de diverse series Alpina jongensfietsen:

Alpina Yabber

De meest bekende jongensfietsen van Alpina zijn die uit de Yabber serie. Het zijn uitgesproken stoere jongensfietsen waarop iedere kleine kerel gezien wil worden. De Alpina Yabber fietsen voor jongens worden gemaakt in de maten 12 t/m 26 inch. Het zijn crossfietsen en stadsfietsen in één stoere fiets voor jongens.


Alpina Comet

Scheuren maar met de Alpina Comet, een snelle en sterke race-crossfiets voor jongens. Supersnel en super veilig. De Alpina Comet jongensfiets is gebaseerd op een BMX fiets. De Comet is verkrijgbaar in de maten 12, 16 en 20 inch, dus ook in een kleine fietsmaat.


Alpina Trail

Jongensfietsen voor avontuurlijke jochies, dat zijn de Alpina Trail fietsen. Stoere jongensfietsen om mee te crossen, maar ook voor op straat. Dit zijn jongensfietsen die tegen een stootje kunnen. Deze Alpina jongensfietsen zijn te koop in de maten 16 t/m 26 inch.


De Alpina Trail heeft het uiterlijk van een mountainbike en is voorzien van stoere bar ends, brede banden en 3 versnellingen. Een stoere trendy Alpina fiets voor jongens.

Alpina Trail Sport

De nog sportievere versie van de Apina Trail jongensfiets. Deze Sport versie heeft een derailleur in plaats van een naafversnelling waardoor de Alpina Trail Sport nog lichter en sneller fietst. Deze Alpina kinderfiets is er voor grotere jongens (24 inch en 26 inch).


Alpina Cargo

De naam zegt het al. De Alpina Cargo is een serie transportfietsen, maar dan hippe transportfietsen voor jongens. Deze transportfietsen voor jongens zijn leverbaar in de maatjes 12 inch t/m 20 inch.


Deze Alpina transportfiets voor jongens beschikt over sterk frame met een dubbele bovenbuis en een voordrager die sterk en groot genoeg is voor een fietskrat. Zo'n op de voordrager is ideaal om je schooltas mee te nemen als je van een naar school fietst.

Alpina Brave

Wel brave, maar zeker niet braaf. Daarvoor is deze Alpina jongensfiets een beetje te stoer uitgevoerd. De Alpina Brave is er in de maten 16 inch en 20 inch.


Alpina Rider

De Alpina Rider is een heel andere fiets dan de bovenstaande Alpina jongensfietsen. De Rider is namelijk een loopfiets. Dit loopfietsje is alleen in de maat 12 inch te koop.


Zie ook: 
Onderwerpen:
Alpina fietsen, jongensfiets, kinderfietsen jongens, jongensfietsen, Alpina kinderfiets.
-->