Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Review Batavus Genova E-Go elektrische fiets

Review Batavus Genova E-Go elektrische fiets


De Batavus Genova E-Go is één van de meest populaire elektrische fietsen van dit moment. Dat is niet verwonderlijk want het is een mooie elektrische fiets van uitstekende kwaliteit die tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. De adviesprijs bedraagt 1700 euro, maar online is deze Batavus elektrische fiets aanmerkelijk goedkoper te koop.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Batavus fietsen bij de belangrijkste en beste online aanbieders.

De Batavus Genova E-Go is er in een dames- en heren-uitvoering en daarnaast is er een speciale versie met lage instap. Dit damesmodel is zeer geschikt voor moeders die hun kind(eren) in een fietszitje op de fiets meenemen. Ideaal, want zoveel elektrische moederfietsen zijn er niet!


De Batavus Genova E-Go heeft een stijlvol en uiterlijk en is een heel comfortabele fiets. Een allrounder is deze e-bike ook. De Genova is geschikt voor zowel lange als korte ritten, voor fietstochten, voor woon-werk verkeer en voor het doen van de dagelijkse boodschappen.

Zeven versnellingen, een verende voorvork en zadelpen en een verstelbaar stuur dragen bij aan het hoge rijcomfort van de Batavus Genova E-Go.

En dan is er natuurlijk de elektronische ondersteuning van deze allround Batavus elektrische fiets. De E-motion technologie van Batavus zorgt voor een eenvoudige bediening en  vijf ondersteuningsstanden en een krachtige voorwielmotor die bijzonder stil is. Als koper kun je kiezen tussen een 300 Wh accu en een 400 Wh accu.


Kortom de Batavus Genova E-Go is een comfortabele stijlvolle allround e-bike die online via de bovengenoemde aanbiedingen tegen een lage prijs wordt aangeboden.
-->