Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle 66 Degrees

Gazelle 66 Degrees

De Gazelle 66 Degrees is een fiets die zijn naam te danken aan zijn unieke ergonomische vormgeving. de geometrie van 66 graden zorgt voor een relaxte fietshouding die niet alleen plezierig maar ook gezond is.


Maar de Gazelle 66 Degrees is niet alleen ergonomisch en gezond, het is ook een heel stoere mooie fiets om zien. Wederom door de vorm, maar ook door de extra grote stalen fietsdrager, het mooie spaakpatroon en zijn lekkere brede banden.

Bovendien is de Gazelle 66 Degrees voor een fiets van deze kwaliteit, en zeker voor een Gazelle, bijzonder goedkoop geprijsd. Kijk hier voor de aanbiedingen.

De grote stalen bagagedrager leent deze fiets zich uitstekend voor het plaatsen van tassen en kinderzitjes. Op dit punt kun je de Gazelle wel zien als een transportfiets, maar dan met de drager boven het achterwiel.

De Gazelle 66 Degrees is bijzonder rijk uitgevoerd met onderdelen van de beste fabrikanten.  Shimano Nexus versnellingen (3 stuks), Schwalbe City Lite banden, Axa Defender Rl slot met anti diefstalchip, een naafdynamo van Shimano, Rollerbrakes van Shimano en nog veel meer top-onderdelen van topkwaliteit.
-->