Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Van Speijk stadsfietsen, service en kwaliteit

Van Speijk stadsfietsen, service en kwaliteit

Even naar de stad fietsen, of een lange fietstocht maken. Het kan probleemloos met de kwalitatief opvallend goede Van Speijk stadsfietsen.


Je hebt Van Speijk stadsfietsen met 3 en 7 versnellingen. Alle modellen zijn luxe en compleet uitgerust, maar hebben een bijzonder lage prijs. Voor 300 euro heb je al een goede van Speijk stadsfiets.

Van Speijk stadsfietsen zijn alleen online te koop via de Fietsenwinkel van Wehkamp. Kijk daar voor de exacte specificaties en actuele prijzen van van Speijk fietsen.

Van Speijk No 728 stadsfiets
Deze versie van de Van Speijk stadsfiets heeft 3 Shimano Nexus naaf-versnellingen, een sterk stalen frame, en Shimano nexus rollerbrakes achter. Gezien zijn lage prijs zal je het niet verwachten, maar deze fiets is heel compleet uitgerust met jasbeschermers, snelbinders, een comfortable zadel en een Axa solid fietsslot.

De stuurpen is verstelbaar zodat je je ideale houding makkelijk kunt instellen.

Van Speijk No 759 stadsfiets
Voor iets meer geld krijg je de Van Speijk No 759. Deze, nog steeds opmerkelijk goedkope stadsfiets, is voorzien van 7 versnellingen, automatische verlichting en een lichtgewicht aluminium frame. De rollerbrakes bevinden zich bij deze Van Speijk stadsfiets zelf voor en achter.

De fiets is zo compleet en zo luxe uitgevoerd dat je de prijs zeker zo hoog zou verwachten. Kijk in bovengenoemde Wehkamp fietswinkel voor de actuele prijs en meer specificaties.

Natuurlijk geldt voor beide Van Speijk fietsen de bekende garantie en service aan huis van dit merk.
-->