Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Van Speijk No 759. Belachelijk goedkoop!

Van Speijk No 759. Belachelijk goedkoop!

Ben je op zoek naar een sportieve hybride stadsfiets, maar wil je daar niet alt te veel geld aan uitgeven. Kijk dan eens naar de Van Speijk No 759.


Deze hybride (7 versnellingen) kost op het moment van schrijven 429 euro. Dat is honderden euro's minder dan een vergelijkbare fiets van een ander merk!

De Van Speijk No 759 wordt exclusief via internet via de fietsenwinkel van Wehkamp verkocht. Zoals gebruikelijk in die winkel krijg je tegen een bijzonder lange prijs een fiets van prima kwaliteit. Het is een publiek geheim dat de goedkope Van Speijk fietsen bij Union vandaan komen.

Ook de Van Speijk 759 biedt heel erg veel waar voor je geld. De specificaties zijn die van een fiets die normaal minstens het dubbel kost. De Van Speijk No 759 heeft zeven versnellingen, een lichtgewicht frame, Shimano rollerbrakes, automatische verlichting, een naafdynamo, een comfortabel Selle Royal Country fietszadel, een verstelbare stuurpen, Vredestein banden en een AXA-slot, en ook kleine maar belangrijke accessoires als een fietspomp, snelbinders en jasbeschermers zijn op deze luxe fiets allemaal standaard aanwezig.

Kortom, waarom zou je meer dan 429 euro betalen voor een sportieve hybride stadsfiets!
-->