Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope elektrische fietsen

Goedkope elektrische fietsen

Bent u op zoek naar een goede elektrische fiets, maar wilt u daar geen enorme bedragen voor uitgeven? Dan hebben we hier drie heel goedkope elektrische fietsen voor u verzameld. Onder de duizend euro blijk je tegenwoordig een prima elektrische fiets te kunnen kopen.

Van Speijk Eems elektrische fiets
Met een prijs van 899 en een degelijk fabrikaat (De Van Speijk fietsen komen uit de Union fabriek) is de Van Speijk Eems elektrische fiets onze aanrader als je een goedkope elektrische fiets zoekt. Er zijn goedkopere elektrsiche fietsen te vinden maar die zijn aanmerkelijk minder van kwaliteit en vaak kleiner van formaat. Een betere fiets voor minder geld zal je niet vinden.


De goedkope elektrische fiets Van Speijk Eems is voorzien van een krachtige motor die in het voorwiel is geplaatst. Een uitneembare Li-Ion accu onder de bagagedrager zorgt voor de stroom. De actieradius bedraagt 60 kilometer. Er zijn drie ondersteuningsniveaus.

Deze zeer goedkope elektrische fiets beschikt over 3-versnellingen, een Shimano Nexus rollerbrake rem achter en een Shimano V-brake voor,

Er zit vijf jaar garantie op het frame van de Speijk Eems elektrische fiets en twee jaar garantie op de onderdelen. Deze goedkope elektrische fiets wordt geheel rijklaar thuis afgeleverd.
Voor meer informatie en de prijs: Kijk in de Wehkamp fietsenwinkel


Cross 8000 HT Trekking E Bike en Cross 8600HT E city Lithium
Een alternatief voor de Van Speijk elektrische fiets is de Cross 8000HT. Deze heeft dezelfde prijs en vergelijkbare specificaties.200 euro duurder is de Cross 8600HT E city Lithium. Deze goedkope elektrische fiets is luxer uitgevoerd dan de goedkopere Cross. Zo heeft deze een gesloten kettingkast, snelbinders, jasbeschermers en zeven versnellingen in plaats van drie.
Meer informatie / Laagste prijs
-->