Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Eclipse Limited Edition: Beste fiets

Gazelle Eclipse Limited Edition: Beste fiets

Op de vakbeurs FietsVAK is de Gazelle Eclipse Limited Edition uitgeroepen tot Fiets van het Jaar. De jury was lovend over prachtige design en het uitstekende rijgedrag.
Let op, dit betreft de verkiezing van de Fiets van het Jaar 2011. Kijk voor meer recente tests van fietsen bij de uitslagen van fietsen tests op de website TestResults.nl

Gazelle Eclipse Limited Edition

Gazelle heeft veel aandacht besteed aan het design van de Gazelle Eclipse Limited Edition. Alle boutjes en moertjes zijn zoveel mogelijk weggewerkt om de stadsfiets een strak rustig uiterlijk te geven. Verder heeft de Gazelle Eclipse Limited Edition mooie rode en oranje accenten gekregen. Deze zijn tot in detail doorgevoerd op de beste fiets van 2011. Ook mooi, de bagagedrager is geïntegreerd met het frame.

Maar de Gazelle Eclipse Limited Edition biedt meer dan alleen een mooi uiterlijk. De beste fiets van het jaar 2011 heeft een geluidloze naafdynamo, een hoogwaardig afgewerkt frame, een zadeltasje, acht versnellingen (Shimano Nexus), rollerbrakes en cooling disks.

Kijk bij de beste aanbieders voor de specificaties en laagste prijs voor de Gazelle Eclipse Limited Edition.
-->