Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Eclipse. Prachtig succesnummer.

Gazelle Eclipse. Prachtig succesnummer.

De Gazelle Eclipse is één van de meest succesvolle fietsen die je in de fietsenwinkels kunt vinden. Meer dan eens is de heel betaalbare Gazelle Eclipse uitgeroepen tot fiets van het jaar.


Het begint al bij het fraaie uiterlijk van deze sportieve Gazelle fiets. De Gazelle Eclipse is heel mooi afgewerkt en voorzien van subtiele kleuraccenten. De geïntegreerde voorverlichting draagt ook bij aan het prachtige voorkomen van deze fiets. Maar de Gazelle Eclipse is meer dan alleen maar mooi.

De Gazelle Eclipse is ook een fiets die zeer strak stuurt en heel soepel schakelt. De verende voorvork zorgen voor een zeer comfortabel rijgedrag. En dat allemaal voor een Gazelle in de prijscategorie onder de 1.000 euro. De Gazelle Eclipse biedt veel waar voor zijn geld.

Kijk bij aanbiedingen van de Gazelle Eclipse waar je deze prachtige fiets met korting kunt kopen. Online wordt de Gazelle Eclipse al onder de 750 euro aangeboden! De adviesprijs bedraagt 899 euro.


De Gazelle Eclipse is in diverse varianten te koop.  De Gazelle Eclipse T24 LTD kun je met zijn 24 versnellingen en lichte frame gerust als een hybride fiets beschouwen. Het is een zeer sportieve fiets die luxe is uitgerust. Er zijn ook modellen met 8 versnellingen (de Gazelle Eclipse N8) en 7 versnellingen (de Gazelle Eclipse N8) te koop. Dit zijn iets oudere modellen die via internet goedkoop worden aangeboden.
-->