Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Balance e-bike met zeer ruime instap

Gazelle Balance e-bike met zeer ruime instapDe Gazelle Balance is een bijzonder elektrische fiets. Dat bijzondere zit hem in de zeer lage en zeer brede instap waarover deze Gazelle elektrische fiets beschikt. Het is een ideale e-bike voor mensen die moeite hebben met het opstappen en afstappen van een gewone fiets.

Vooral ouderen en mensen die zich minder zeker voelen op een (elektrische) fiets zullen aangesproken worden door de Gazelle Balance maar ook voor moeders is het een heel plezierige e-bike want er is heel veel ruimte voor een kinderzitje voorop. De Gazelle Balance is tevens uitgeroepen tot de veiligste e-bike van Europa.

Door de gepatenteerde ISP-zittechnologie kunnen vrouwen en mannen met een lengte van 145 tot 195 centimeter ideaal op deze fiets zitten. Deze Gazelle elektrische fiets biedt niet alleen een ideaal ontspannen zithouding maar ook veel comfort dankzij de ergonomische pedalen, de ergonomische handvatten en het verende zadel.

Deze elektrische fiets beschikt over een geavanceerde rotatiesensor die een optimale trapondersteuning biedt bij een minimale inspanning.

Kijk voor actuele prijzen en voor meer informatie over de Gazelle Balance bij de beste winkels om Gazelle fietsen te kopen.

Zie ook onderstaande video:

-->